Tel: +49 (0)3494 6699-0

E-mail: q-cells@q-cells.com

Contact

Tips voor consumenten

Alles wat u moet weten over eigen stroomopwekking en het gebruik ervan

De elektriciteitsprijzen stijgen voortdurend en u wilt uw stroomvoorziening in eigen hand nemen? Dan moet u van tevoren goed uitzoeken waar het precies om draait. Het aanbod van zonne-energiesystemen en stroomopslag groeit voortdurend en met een gedegen voorkennis is het gemakkelijker om een ​​beslissing te nemen.

In onze tips voor consumenten vindt u daarom waardevolle informatie over de werking van PV-installaties en stroomopslag, nuttige tips met betrekking tot afmetingen, opstellingslocatie en eventuele montage achteraf, evenals over de financiering. Zodat u als consument het overzicht behoudt en uw eigen energievoorziening optimaal regelt.

We geven u ook graag waardevolle tips over het selecteren en gebruiken van laadstations voor elektrische auto's. Want als u uw eigen stroom produceert, dan moet u deze ook overal voor kunnen gebruiken. Want er zijn een paar punten waar u op moet letten bij de aanschaf en installatie, zodat enerzijds het gebruik veilig is en u anderzijds optimaal kunt gebruikmaken van uw wallbox (laadpaal).

Tips voor consumenten: PV-installaties met stroomopslag

Hoe werkt een PV-installatie, is het de moeite waard en waar moet ik op letten bij de aankoop? Zijn er financieringsmogelijkheden voor stroomopslag en hoe groot moet deze eigenlijk zijn? Dat en meer ontdekt u hier.

Tips over pv-installaties met stroomopslag
Tips voor consumenten: Wallboxen

Waar kun je een elektrische auto opladen, heb je eigenlijk wel een eigen wallbox nodig en hoe werkt die eigenlijk? Zijn er financieringsmogelijkheden en zo ja, welke? Dat en meer ontdekt u hier.

Tips over laadstations