Tel: +49 (0)3494 6699-0

E-mail: q-cells@q-cells.com

Contact

Q.PARTNER Programma

Voordelen voor Qcells installateurs

Naast aantrekkelijke speciale voorwaarden voor onze Q.PARTNERS, bieden wij onze installateurs als onderdeel van een sterk partnerschap een brede reeks aantrekkelijke diensten en ondersteuning.

Q.PARTNER worden


Profiteer van Qcells als sterke partner

Marktleider

Qcells is een van 's werelds grootste fabrikanten van zonnecellen, zonnepanelen en fotovoltaïsche systemen. In 2014 tot 2022 kende het onderzoeksinstituut EuPD ons het keurmerk "TOP Brand PV Modules Europe" toe voor Duitsland, Frankrijk, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Dit onderstreept ons marktleiderschap.

Toonaangevend op het gebied van technologie en kwaliteit

De technologische pioniersrol van Qcells met betrekking tot de ontwikkeling van zonnecellen en -panelen is algemeen bekend in de gehele industrie. Onze zonnepanelen beschikken bovendien over het VDE-certificaat "Quality Tested". Ons Q.PRO-G2-paneel werd door het vakblad Photon in zijn opbrengsttest van 2013 en 2014 uitgeroepen tot het beste polykristallijn zonnepaneel. Vertrouw op de eersteklas producten van Qcell voor uw fotovoltaïsche installatie.

Financiële kracht

Duitse kwaliteit en Koreaanse financiële kracht: Qcells maakt deel uit van de wereldwijd opererende Hanwha Group. Met deze alliantie zijn wij ideaal uitgerust voor de toekomst, zowel technologisch als financieel. Een sterke partner aan uw zijde.


De voordelen van als Q.PARTNER

Lead generation & klantenbeheer

Win nieuwe potentiële klanten en profiteer bijvoorbeeld van onze zonnecalculator of van projecten uit het Hanwha Qcells-netwerk.

 • Lead Generation
 • Innovatief Lead Management
Uitgebreide marketing- en verkoopondersteuning

Als Q.PARTNER adviseren en ondersteunen wij u bij uw plannen met onze ruime branche-ervaring en individuele oplossingen.

 • Individuele marketing- en verkoopondersteuning
 • Ondersteuning voor beurzen en evenementen
Rooftop Planner

Als Q.PARTNER bespaart u tijd en ressources omdat u met één programma alle stappen voor de installatie kunt realiseren. Aan het einde ontvangt u een overzichtelijke lijst met alle benodigde materialen inclusief prijzen die u ook als Excel-document of als projectrapport in een PDF‑bestand kunt exporteren.

 • Automatisch planningsschema inclusief schaduwsimulatie en bedradingsschema
 • Van de import en export van CAD- of PDF-bestanden tot en met opbrengstsimulatie
Trainingen voor professionals

Wees goed uitgerust op de markt met ons uitgebreide opleidingsprogramma. Leer bijvoorbeeld alles over toepassingsspecifieke installaties of de voordelen van de hoogwaardige Hanwha Qcells-producten.

 • Productopleiding
 • Individuele bedrijfstrainingen
 • Online trainingen met certificering
Individuele inkoopvoorwaarden

Als Q.PARTNER profiteert u bovendien van aantrekkelijke voorwaarden waarmee u nog beter kunt concurreren.

 • Aantrekkelijke prijsstelling
 • Bonusbetalingen
Order Manager

Als Q.PARTNER kunt u uw bestellingen eenvoudig online aanvragen en plaatsen. De Order Manager biedt duidelijke informatie over beschikbaarheid, levertijden en een overzicht van al uw facturen.

 • Overzicht van bestellingen
 • Alle beschikbaarheid in één oogopslag
Word nu Q.PARTNER