Tel: +49 (0)3494 6699-0

E-mail: q-cells@q-cells.com

Contact

Merk

Onze merken

De essentie van ons merk, onze prestatiebelofte en de betekenis ervan

Ons merk en imago maken Hanwha Qcells onderscheidend en herkenbaar in een felle wereldwijde concurrentie en zorgen ervoor dat dit ook zo blijft. Ons merk is dan ook meer dan alleen een logo. Het is een belofte aan zowel onze medewerkers als aan onze klanten. Het geeft aan waar Hanwha Qcells voor staat, verschaft veiligheid en versterkt het vertrouwen in ons bedrijf en onze producten.


Onze merkwaarden

Merkessentie

Wij zijn een verticaal geïntegreerd en financieel gezond bedrijf voor fotovoltaïsche oplossingen met een wereldwijde aanwezigheid en wereldwijde markttoegang. We willen de wereldwijde zonne-energie-industrie leiden met onze geavanceerde technologie en de hoogste productkwaliteit. We zijn een toekomstbestendige, betrokken en vertrouwde partner voor onze investeerders, installateurs en eindgebruikers.

Toonaangevende technologie en de hoogste kwaliteit

Wij zetten maatstaven in de zonne-energie-industrie omdat we toonaangevend zijn op het gebied van technologie en kwaliteit en we zelfs aan de hoogste verwachtingen van onze klanten voldoen. Wij bieden de beste celtechnologie en de hoogste opbrengsten en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technologische innovaties.

Betrouwbare en betrokken fotovoltaïsche partner

Wij zijn voor onze klanten de betrouwbare fotovoltaïsche partner waarop ze wereldwijd kunnen vertrouwen. We zijn toegewijd aan alles wat we doen en we zijn altijd bereid en in staat om aan de behoeften en wensen van onze klanten te voldoen.

Verticaal geïntegreerd bedrijf voor fotovoltaïsche oplossingen met een wereldwijde aanwezigheid

Wij zijn een verticaal geïntegreerd bedrijf voor fotovoltaïsche oplossingen en hebben de capaciteiten van een wereldwijde onderneming die als eenheid opereert. We beschikken over de wereldwijde aanwezigheid die ons toegang tot de wereldwijde markt geeft. Wij zijn het bedrijf dat fotovoltaïsche oplossingen van elke omvang uit één hand aanbiedt.

Toekomstbestendig en financieel gezond

Wij beschikken over een Tier 1 Bloomberg-rating en dankzij onze aansluiting bij de Hanwha Groep is onze financiële toestand uitstekend. Onze gepassioneerde inzet voor zonne-energie, onze hoge productiecapaciteiten en onze internationale productie zorgen voor een optimale en toekomstbestendige basis voor ons bedrijf.