Tel: +49 (0)3494 6699-0

E-mail: q-cells@q-cells.com

Contact

Zonne-installaties voor elk dak

Qcells. Altijd de moeite waard.

Besparingspotentieel berekenen

Mijn huis, mijn dak, mijn elektriciteit

En Qcells aan mijn zijde

Met uw eigen zonne-energiesysteem van Qcells kunt u uw elektriciteitskosten verlagen, uw energievoorziening op de lange termijn veiligstellen en het milieu op de lange termijn ontlasten. En dat met volledige kostenbeheersing en gegarandeerde winstgevendheid. Uw zonne-energiesysteem werkt altijd onder dezelfde omstandigheden en produceert schone energie. U hebt dus geen last van stijgende elektriciteitskosten en het verhoogt de waarde van uw woning. In combinatie met onze cloud- en op- slagoplossing kunt u een beslissende stap verder gaan: U verzekert zich van een vast aandeel aan klimaatvriendelijke groenestroom en maakt uzelf 100% onafhankelijk van uw stroomleverancier, het hele jaar door. 

Wist u dat?
3 Zonnepanelen

wekken meer elektriciteit op in één uur die nodig is om ongeveer

60 uur

de laptop te gebruiken of alle

3 De deelen

van "Lord of the Rings" te bekijken.

Begin nu met de marathon!

In 4 Stappen naar uw eigen zonne-installatie

Met de Qcells zonnecalculator kunt u zowel uw elektriciteitsverbruik als de grootte van uw dak doorgeven en krijgt u een eerste overzicht van uw potentiële zonne-installatie.

Uw Q.PARTNER neemt binnen een week contact met u op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. We kunnen u dan alles vertellen over de kosten en baten van een zonne-energieinstallatie op uw dak.

Uw Q.PARTNER installeert uw zonne-energiesysteem, zonder enige moeite voor u.

U registreert uw zonne-energieinstallatie bij de overheid. Uw Q.PARTNER kan u hierbij advisere.

Zet nu de 1e stap!

Bereken het besparingspotentieel voor uw huishouden

of

Zonne-installatie + Zonne-opslag

De perfecte combinatie

Qcells Zonnepanelen

Qcells zonnepanelen overtuigen onder reële omstandigheden met de innovatieve Q.ANTUM Technology met bijzonder hoge prestaties op een klein oppervlak. Wij bieden premium kwaliteit voor elke behoefte.

Qcells zonnepanelen
Q CELLS Zonne Energiebuffer
Zonne-opslag

Sla de door uw zonne-installatie opgewekte elektriciteit op in een opslagsysteem. Dit zorgt voor schone zonne-energie voor zonvrije uren en verdeelt de stroom intelligent in huis.

Qcells zonne-opslag

Ontwikkeld in Duitsland

Qcells zonnepanelen behoren wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt. Wij bieden u de hoogste prestatieklassen met handzame paneelafmetingen en technisch hoogwaardige producten, zodat u veilig en zelfstandig milieuvriendelijke zonne-energie kunt produceren.

Technologie van Qcells

Q CELLS Testcenter
Veiligheid en duurzaamheid

Qcells voldoet aan de strengste testcriteria in de branche en daarom behoren de geproduceerde zonnepanelen wereldwijd constant tot de krachtigste en meest rendabele op de markt. Met ons onderzoeksteam werken we constant aan de verbetering van onze zonnepanelen en hebben we betrouwbare oplossingen ontwikkeld voor verschijnselen zoals hotspots en potentieel-geïnduceerde degradatie (PID), zodat u van de betrouwbare prestaties van de panelen kunt profiteren en veilig zonne-energie kunt produceren.

Meer over de kwaliteit van Qcells
Intelligentes Solaranlagen Design
Intelligent ontwerp

Qcells zonnepanelen zien er niet alleen goed uit. De panelen zijn zodanig geoptimaliseerd dat ze op lange termijn een zeer hoog rendement, stabiliteit en veiligheid garanderen. En dat met een laag gewicht.

Innovatieve technologieën zoals Hot-Spot Protect en Qcells Anti PID Technology garanderen een probleemloze werking en langdurige betrouwbare stroomopbrengsten met Qcells panelen.

Naar het overzicht van zonnepanelen

Qcells staat uit voor zonne-energie uit overtuiging

Al meer dan 20 jaar

Als een van de grootste zonne-energiebedrijven ter wereld biedt Qcells het volledige spectrum aan zonne-energieproducten en -toepassingen. We ontwikkelen en leveren alles, van zonnepanelen en zonne-installaties tot en met krachtige zonne-energiecentrales en aanvullende oplossingen voor energievoorziening. Alles uit één hand. Als huiseigenaar bieden wij u alle componenten die u nodig hebt voor onafhankelijke elektriciteitsproductie: zonnepanelen, onderconstructies, elektriciteitsopslag en elektriciteitstarieven. Wij staan als internationaal opererend bedrijf voor partnerschappen en echte vooruitgang. Qcells werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van zonne-technologie: voor een duurzame energievoorziening op een leefbare planeet.

Life & Living

Qcells werd door de nieuwszender ntv als het meest geliefde merk voor zonne-energie bekroond met de consumentenprijs Life & Living

Qcells EUPD Siegel 2022
TOP PV

In 2022 kende EuPD Research voor de 9e keer op rij het jaarlijkse "Top Brand-certificaat" voor zonne-technologie aan Qcells toe.

Referenties

Onze trots: systemen van XS tot XXL

Dierentuin van Kopenhagen

Kopenhagen, Denemarken

De ZOO Kopenhagen wordt groen en zet zich volledig in voor de implementatie van energiebesparende en klimaatbeschermende maatregelen - powered by Qcells. De ZOO in Kopenhagen heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Energiefonds van Pensionskassernes Administration A/S (PKA), SustainSolutions en Solcellekonsulenten A/S (groothandel) om een jaarlijkse energiebesparing van 20% en een besparing van 6 miljoen liter water en een besparing van 170 ton CO2-uitstoot voor de exploitatie van de dierentuin te realiseren. Zonne-energie speelt een belangrijke rol, aangezien de grootste bijdrage aan de energiebesparing voor ZOO Kopenhagen zal worden geleverd door de installatie van fotovoltaïsche systemen op de daken van 12 gebouwen in de dierentuin.

ToepassingC&I zonne-installatie voor op het dak
Geïnstalleerd vermogen273 kWp
VoltooiingJuli 2019
PaneelQ.PEAK DUO BLK-G5 & Q.PEAK DUO-G5

Zusmarshausen

Duitsland

De familie Hörmann heeft de droom waargemaakt en heeft het 100% energiezuinige huis in Zusmarshausen uitgerust met Qcells-zonnepanelen. − Florian Graschberger, Qcells-verkoopspecialist voor Beieren, legt uit: "Het huis toont aan dat een CO2-vrije energievoorziening op basis van zonne-energie zonder elektriciteitsaansluiting of verdere energievoorziening van buitenaf nu al mogelijk is. Wij zijn blij dat de familie Hörmann voor zonnepanelen van Qcells heeft gekozen.”

Toepassing

Particuliere zonne-energie-installatie voor op het dak

Geïnstalleerd vermogen

20 kWp
Voltooiing2019

Paneel  

Q.PEAK DUO-G5

Zonne-energie-installatie

Bitterfeld-Wolfen, Duitsland

Het systeem van 100 kW op het dak van Brandschutz Nagel GmbH in Bitterfeld-Wolfen bestaat uit 356 Q.PLUS BFR-G4.1 zonnepanelen, elk met 280 Wp en Q.ANTUM technologie. Met een prestatieverhouding van 86% is er een jaarproductie van ruim 80.000 kWh te verwachten. Het systeem werd binnen enkele dagen geïnstalleerd door de zeer ervaren Hanwha Qcells Q.PARTNER Röder Solar GmbH uit Halle.

Toepassing

zonne-energiecentrale

Geïnstalleerd vermogen

28 MWp
Voltooiing2017

Paneel  

Q.PLUS BFR-G4.1

Systeem  

Q.FLAT-G4

Daarom moet u overschakelen op zonne-energie

Energetische renovatie voor schone, betaalbare stroom

Stroomkosten verlagen

Want elk kilowattuur, dat u zelf met zonne-energie produceert verzekert u de inleververgoeding en verlaagt bij eigen verbruik merkbaar uw stroomfactuur.

Duurzaamheid

Want met een eigen zonne-installatie wint u zuivere stroom: U bespaart CO2 en verlaagt de ontwikkeling van fijnstof en roet. Als zonne-energieproducent produceert u duurzame energie, beschermt u het milieu, bespaart u hulpbronnen en verzekert u de toekomst voor u en uw kinderen.

Onafhankelijkheid

Want zonne-energie is er onbeperkt en gratis voor iedereen. Dat wil zeggen: Terwijl de stroomprijs verder stijgt, werkt uw zonne-installatie steeds tegen dezelfde kosten en produceert duurzame energie.

Rentabiliteit

Want de kosten voor energie-efficiënt bouwen zijn aanzienlijk. U verlaagt uw stroomfactuur door eigen verbruik van de zelf geproduceerde stroom en geniet van de mogelijkheden van het salderen.

Wist u dat?
3 Zonnepanelen

wekken één kilowattuur elekticiteit op. Dat is de hoeveelheid energie die nodig is om ongeveer

6.000 kratten bier

van de begane grond naar de eerste verdieping te dragen.

Denk aan uw rug!