Tel: +49 (0)3494 6699-0

E-mail: q-cells@q-cells.com

Contact

Q.VOLT P-X

Q.VOLT P-X

De Q.VOLT P-X Serie biedt een uitgebreide reeks stringomvormers, waaronder zowel eenfasige als driefasige modellen en een brede selectie aan vermogensklassen. Van kleine systemen tot commerciële faciliteiten, uw individuele behoeften worden dus optimaal gedekt.

Een stringomvormer is een belangrijk onderdeel van een zonne-energiesysteem dat de gelijkstroom (DC) die door de zonnepanelen wordt gegenereerd, omzet in de wisselstroom (AC) die huishoudens en bedrijven nodig hebben. Door meerdere zonnepanelen die in een "string" zijn aangesloten efficiënt te beheren, maakt de stringomvormer een optimaal gebruik van zonne-energie mogelijk.


Q.VOLT P3.0S-X

De Q.VOLT P3.0S-X is een enkelfasige string-omvormer met zeer efficiënte vermogenscomponenten en geavanceerde MPPT-technologie. De omvormer is voorzien van IP66-bescherming en anti-eilanding oplossingen, die de betrouwbaarheid garanderen. Met een rendement tot 98% garandeert hij een optimaal gebruik van zonne-energie.

Gegevensblad

Q.VOLT P5T-X

De Q.VOLT P5T-X is een zeer efficiënte driefasige omvormer voor PV-systemen. Hij combineert geavanceerde technologieën voor een optimaal gebruik van zonne-energie. Naast een hoge veiligheid en betrouwbaarheid biedt hij een gebruiksvriendelijke bediening en zorgt hij ervoor dat PV-systemen efficiënt werken.

Gegevensblad

Q.VOLT P17T-X

De Q.VOLT P17T-X is een zeer efficiënte driefasige omvormer voor PV-systemen. Hij combineert geavanceerde technologieën voor optimaal gebruik van zonne-energie. Met 2/3 MPPT maakt hij maximale en efficiënte energieopwekking uit de PV-modules mogelijk. Veiligheid is een topprioriteit dankzij IP66-bescherming. Met een rendement tot 98,5% levert hij uitstekende prestaties. Dankzij het gebruiksvriendelijke regelsysteem is het een betrouwbare partner die zorgt voor een efficiënt en veilig gebruik van zonne-energie.

Gegevensblad