Tel: +49 (0)3494 6699-0

E-mail: q-cells@q-cells.com

Contact

Energieoplossingen voor commerciële klanten

Elektriciteit permanent goedkoop door zelfvoorziening

Vertrouw op de kracht van de zon

Van de jaarlijks meer dan 500 miljard kilowattuur stroom wordt ongeveer twee derde door industriebedrijven voor de productie van goederen en diensten gebruikt. Bij stijgende stroomprijzen is dat een immense kostenfactor. Zet met een solar installatie in op een energiebron, die voor iedereen gratis beschikbaar is: de zon. Vraag advies: We tonen u graag hoe u met solar- systeemoplossingen hoge opbrengsten genereert en de zonne-energie voor uw onderneming winstgevend kunt maken. Bovendien stijgt de rentabiliteit van een zonne-installatie jaar per jaar.


Zonne-energieoplossingen voor bedrijven

Profiteer van uw eigen zonne-installatie en zelf opgewekte groene stroom! Wij creëren een individuele zonne-installatie-oplossing voor uw platte of schuine dak op basis van uw behoeften en uw de omstandigheden van uw bedrijf. Alleen zo kan het dak van uw bedrijf een optimale opbrengst aan zonne-energie genereren.

In 4 Stappen naar de zonneinstallatie

Voor een onafhankelijke en rendable stroomtoevoer

1. Potentiaalanalyse & advies

Stuur ons gewoon een contactaanvraag. Een medewerker van Qcells zal weldra voor een persoonlijk gesprek met u contact opnemen. Hij analyseert uw stroomprofiel en registreert uw behoeften, alsook de bouwomstandigheden. Op deze basis stelt hij een aanbod op voor een fotovoltaïsche installatie op maat, waardoor u onafhankelijk wordt van stijgende stroomprijzen. Bovendien informeert hij u graag over de mogelijkheden van de zonne-leasing. Zo kunt u heel eenvoudig – ook geheel zonder eigen kapitaal en startinvestering – uw eigen zonne-installatie voor uw industriegebouw financieren en starten met het blijvend besparen van stroomkosten.

2. Orderverdeling & planning

Hanwha Qcells is uw contractpartner. We plannen en installeren met onze lokale partners een fotovoltaïsche installatie voor uw eigen firma.

3. Installatie & inbedrijfstelling

De installatie van de zonne-installatie betekent voor u geen meerkost en kan heel eenvoudig worden ingepland in uw dagelijkse activiteiten. De profs van Qcells begeleiden u daarbij veilig door het volledige project. De realisering vindt deskundig en volgens de afspraak plaats.

4. Service & Support

Terwijl u zich bezighoudt met uw kernactiviteit, houden wij ons bezig met de vlotte werking van uw pv-installatie. Met onze instandhoudings- en onderhoudsdienst verzekert u zich de komende decennia betrouwbaar van zeer hoge stroomopbrengsten en onafhankelijke stroomtoevoer, alsook van een stijgende rendabiliteit van uw installatie. Bijkomend geniet u van de wettelijk gegarandeerde terugleververgoeding.


Qcells biedt topkwaliteit

Financieel sterk en veilig

Met een totale verkoop van 1,7 gigawatt voor 2018 is Hanwha Qcells een van Europa's grootste PV-leveranciers en daarmee een van de topmerken voor zonnepanelen. Met Qcells heeft u een handelspartner aan uw zijde, die aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en techniek voldoet.

Qcells Zonnepanelen

Zertifizierte Qualität von Q CELLS
Vertrouw op Qcells zonnepanelen

Met een totale verkoop van 1,7 gigawatt voor 2018 zeijn we een van Europa's grootste PV-leveranciers. Dat bevestigt ook het Instituut EuPD Research met het label ''Top Brand PV Modules Europe" voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië.

Certificaten en awards
Q CELLS Engineered in Germany
U krijgt topkwaliteit

Intensief onderzoek, topmaterialen en één van de strengste kwaliteitseisen van de branche garanderen u een veilige werking en hoge opbrengsten bij elk weertype.

Gecertificeerde kwaliteit voor uw onafhankelijkheid
Maximale Erträge mit Q.ANTUM
Q.ANTUM Technology

Zon of wolken: Dankzij de innovatieve Q.ANTUM Technology behalen Qcells zonnepanelen maximale opbrengsten onder reële omstandigheden.

Ontdek meer over Q.ANTUM

Qcells staat uit voor zonne-energie uit overtuiging

Al meer dan 20 jaar

Als een van de grootste zonne-energiebedrijven ter wereld biedt Qcells het volledige spectrum aan zonne-energieproducten en -toepassingen. We ontwikkelen en leveren alles, van zonnepanelen en zonne-installaties tot en met krachtige zonne-energiecentrales en aanvullende oplossingen voor energievoorziening. Alles uit één hand. Als huiseigenaar bieden wij u alle componenten die u nodig hebt voor onafhankelijke elektriciteitsproductie: zonnepanelen, onderconstructies, elektriciteitsopslag en elektriciteitstarieven. Wij staan als internationaal opererend bedrijf voor partnerschappen en echte vooruitgang. Qcells werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van zonne-technologie: voor een duurzame energievoorziening op een leefbare planeet.

Life & Living

Qcells werd door de nieuwszender ntv als het meest geliefde merk voor zonne-energie bekroond met de consumentenprijs Life & Living

Qcells EUPD Siegel 2022
TOP PV

In 2022 kende EuPD Research voor de 9e keer op rij het jaarlijkse "Top Brand-certificaat" voor zonne-technologie aan Qcells toe.

Referenties

Onze trots: systemen van XS tot XXL

Dierentuin van Kopenhagen

Kopenhagen, Denemarken

De ZOO Kopenhagen wordt groen en zet zich volledig in voor de implementatie van energiebesparende en klimaatbeschermende maatregelen - powered by Qcells. De ZOO in Kopenhagen heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Energiefonds van Pensionskassernes Administration A/S (PKA), SustainSolutions en Solcellekonsulenten A/S (groothandel) om een jaarlijkse energiebesparing van 20% en een besparing van 6 miljoen liter water en een besparing van 170 ton CO2-uitstoot voor de exploitatie van de dierentuin te realiseren. Zonne-energie speelt een belangrijke rol, aangezien de grootste bijdrage aan de energiebesparing voor ZOO Kopenhagen zal worden geleverd door de installatie van fotovoltaïsche systemen op de daken van 12 gebouwen in de dierentuin.

ToepassingC&I zonne-installatie voor op het dak
Geïnstalleerd vermogen273 kWp
VoltooiingJuli 2019
PaneelQ.PEAK DUO BLK-G5 & Q.PEAK DUO-G5

Zusmarshausen

Duitsland

De familie Hörmann heeft de droom waargemaakt en heeft het 100% energiezuinige huis in Zusmarshausen uitgerust met Qcells-zonnepanelen. − Florian Graschberger, Qcells-verkoopspecialist voor Beieren, legt uit: "Het huis toont aan dat een CO2-vrije energievoorziening op basis van zonne-energie zonder elektriciteitsaansluiting of verdere energievoorziening van buitenaf nu al mogelijk is. Wij zijn blij dat de familie Hörmann voor zonnepanelen van Qcells heeft gekozen.”

Toepassing

Particuliere zonne-energie-installatie voor op het dak

Geïnstalleerd vermogen

20 kWp
Voltooiing2019

Paneel  

Q.PEAK DUO-G5

Zonne-energie-installatie

Bitterfeld-Wolfen, Duitsland

Het systeem van 100 kW op het dak van Brandschutz Nagel GmbH in Bitterfeld-Wolfen bestaat uit 356 Q.PLUS BFR-G4.1 zonnepanelen, elk met 280 Wp en Q.ANTUM technologie. Met een prestatieverhouding van 86% is er een jaarproductie van ruim 80.000 kWh te verwachten. Het systeem werd binnen enkele dagen geïnstalleerd door de zeer ervaren Hanwha Qcells Q.PARTNER Röder Solar GmbH uit Halle.

Toepassing

zonne-energiecentrale

Geïnstalleerd vermogen

28 MWp
Voltooiing2017

Paneel  

Q.PLUS BFR-G4.1

Systeem  

Q.FLAT-G4

Daarom moet u overschakelen op zonne-energie

Energetische renovatie voor schone, betaalbare stroom

Stroomkosten verlagen

Want elk kilowattuur, dat u zelf met zonne-energie produceert verzekert u de inleververgoeding en verlaagt bij eigen verbruik merkbaar uw stroomfactuur.

Duurzaamheid

Want met een eigen zonne-installatie wint u zuivere stroom: U bespaart CO2 en verlaagt de ontwikkeling van fijnstof en roet. Als zonne-energieproducent produceert u duurzame energie, beschermt u het milieu, bespaart u hulpbronnen en verzekert u de toekomst voor u en uw kinderen.

Onafhankelijkheid

Want zonne-energie is er onbeperkt en gratis voor iedereen. Dat wil zeggen: Terwijl de stroomprijs verder stijgt, werkt uw zonne-installatie steeds tegen dezelfde kosten en produceert duurzame energie.

Rentabiliteit

Want de kosten voor energie-efficiënt bouwen zijn aanzienlijk. U verlaagt uw stroomfactuur door eigen verbruik van de zelf geproduceerde stroom en geniet van de mogelijkheden van het salderen.

Wist u dat?
3 Zonnepanelen

wekken één kilowattuur elekticiteit op. Dat is de hoeveelheid energie die nodig is om ongeveer

6.000 kratten bier

van de begane grond naar de eerste verdieping te dragen.

Denk aan uw rug!

Evenementen

Wilt u graag een persoonlijk gesprek en wilt u onze producten in het echt zien? Bezoek ons ​​dan op onze beurzen en evenementen!

Alle evenementen

Over Qcells

Kies voor de winnaar

Qcells Awards
Awards

De energieoplossingen van Qcells hebben verschillende onderscheidingen van de vak- en consumentenpers en van onafhankelijke instituten ontvangen.

Qcells Awards
Kwaliteit

Qcells zonnepanelen behoren wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt. Wij bieden u de hoogste prestatieklassen met handzame paneelafmetingen en technisch hoogwaardige producten, zodat u veilig en zelfstandig milieuvriendelijke zonne-energie kunt produceren.

Kwaliteit bij Qcells