Opleiding Bied uw medewerkers eersteklas opleidingen en bijscholing op hoog niveau

Ons beroepsopleidingsprogramma

Met onze seminars voor technische, sociale en communicatieve vaardigheden zetten wij ons in voor een degelijke opleiding van uw medewerkers. Op maat gemaakt voor uw onderneming en uw behoeften. Sinds 2002 biedt Q CELLS opleidingen aan voor jongeren aan in 16 door de staat erkende beroepen. Om nog betere opleidingen te kunnen bieden hebben wij in 2007 ons opleidingscentrum in het Solar Valley in Bitterfeld-Wolfen opgericht. Het werd in 2008 officieel geopend onder de naam Q CELLS Training Center (QTC). Het 2.500 m² grote complex met 10 verschillende afdelingen is bij uitstek geschikt voor succesvolle opleidingen en bijscholingen die zijn afgestemd op de ontwikkeling van professionele competenties.

 

✓ Automatiseringstechniek / PLC
✓ Robotica
✓ Metaalbewerking
✓ CAD
✓ Sociale en leiderschapscompetentie
✓ Besturingstechniek
✓ Elektrotechniek
✓ Kunststoftechniek
✓ CNC-technologie

 


Daarnaast bieden wij complete en/ of moduaire curussen of examenvoorbereidingen aan voor medewerkers in de volgende beroepsgroepen

✓ Automatiseringstechnicus (m/w)
✓ Machine- en installatie-operator (m/v)
✓ Besturingstechnicus (m/w)
✓ Elektrotechnicus (m/w)
✓ Kunststoftechnicus (m/w)
✓ CNC-technicus (m/w) 
✓ Industrieel elektrotechnicus (m/v)
✓ Mechatronicus (m/v)Engineered in Germany

We ontwikkelen toptechnologieën, die van onze producten topklasse maken: voor hoge opbrengsten en alom tevreden klanten.

CERTIFICATEN & ONDERSCHEIDINGEN

PRESTATIESTERK & BETROUWBAARHEID

Engineered in Germany: Wij garanderen maximale successen en uiterste zekerheid bij elk weer met zonne-installaties van Q CELLS.

TEST ONS

OPLOSSINGEN

Voor eigenaars van een woning, bedrijven, investeerders: zonne-oplossingen op maat of praktisch met de eenvoudige zonnepakketten. Zonne-oplossingen met panelen van Q CELLS bij onze Q.PARTNER. 

ONTDEK MEER OVER ONZE ZONNEOPLOSSINGEN

CONTACT

Schrijf ons of neem telefonisch contact op. We kijken ernaar uit.

WE ZIJN ER GRAAG VOOR U