Systeemoplossingen voor zonne-energiecentrales Bouw op Europa´s grootste PV-aanbieders


Qcells energie-centrales Kwaliteit met bewijs

Zonne-energiecentrales nemen vandaag een dragende rol in de energievoorziening van gemeenten, steden en landen in. Hanwha Qcells, Europa's grootste solar aanbieder, is uw ervaren projectpartner voor de realisatie van zonne-energiecentrales met een systeemexpertise van 700 MW (≥ 1 MWp) sinds 2007 en uitstekende systeemoplossingen.

Zonne-energiecentrales van Qcells worden in afzonderlijke megawattblokken opgericht. Dankzij ons gestandardiseerd energiecentraledesign kunnen we projecten in een grootteorde van meer dan 50 MWp binnen enkele weken realiseren.
Qcells is de eerste en tot nu toe enige fabrikant van zonnepanelen die deelneemt aan het meest grondige kwaliteitsprogramma in de industrie: Het nieuwe "Quality Controlled PV"-testzegel van het onafhankelijke certificeringsinstituut TÜV Rheinland.

Meer informatie


Waarom Hanwha Qcells? Duitse kwaliteit ontmoet koreaanse financiële kracht

Hanwha Qcells heeft aanspraak op de uitstekende technologische kennis van het merk Qcells met de financiële sterkte en de globale opstelling van de Hanwha Group. Hanwha Qcells is de premium aanbieder van zonnecellen, -panelen en -systemen, die u rond de wereld geteste kwaliteit en financiële stabiliteit kan bieden. Onze stijgende internationale productiecapaciteit van inmiddels meer dan 1,5 GW maakt het voor ons mogelijk om onze leveringen aan te passen aan uw eisen en projecten wereldwijd. Zet in op moderne energievoorziening door zonne-energiecentrales van Hanwha Qcells!


Energiecentrale-oplossingen PV-energiecentrales met 360°-begeleiding

Zonne-energiecentrales van Qcells garanderen u flexibiliteit, betrouwbaarheid en maximale rendementen in de energievoorziening. Naast de uitstekende productkwaliteit van onze zonnepanelen en de geselecteerde componenten van gerenommeerde fabrikanten zorgt onze cascadebouwwijze voor minimale bouwtijden, zo vroeg mogelijke opbrengsten en een snelle Return on Investment. Door ons geïntegreerd projectmanagement begeleiden we u doorheen alle projectfasen – van de ontwikkeling tot de planning, de financiering en de succesvolle oprichting – en tot de sleutelklare zonne-energiecentrale.

Onze zonneproducten


Referenties Onze trots: systemen van XS tot XXL

Zusmarshausen Duitsland

De familie Hörmann heeft de droom waargemaakt en heeft het 100% energiezuinige huis in Zusmarshausen uitgerust met Qcells-zonnepanelen. - Florian Graschberger, Qcells-verkoopspecialist voor Beieren, legt uit: "Het huis toont aan dat een CO2-vrije energievoorziening op basis van zonne-energie zonder elektriciteitsaansluiting of verdere energievoorziening van buitenaf nu al mogelijk is. Wij zijn blij dat de familie Hörmann voor zonnepanelen van Qcells heeft gekozen."

ToepassingPrivé zonnesysteem op het dak
Geïnstalleerde prestatie20 kW
Voltooiing2019
PanelenQ.PEAK DUO-G5

Dierentuin van Kopenhagen Kopenhagen, Denemarken

De ZOO Kopenhagen wordt groen en zet zich volledig in voor de implementatie van energiebesparende en klimaatbeschermende maatregelen - powered by Qcells. De ZOO in Kopenhagen heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Energiefonds van Pensionskassernes Administration A/S (PKA), SustainSolutions en Solcellekonsulenten A/S (groothandel) om een jaarlijkse energiebesparing van 20% en een besparing van 6 miljoen liter water en een besparing van 170 ton CO2-uitstoot voor de exploitatie van de dierentuin te realiseren. Zonne-energie speelt een belangrijke rol, aangezien de grootste bijdrage aan de energiebesparing voor ZOO Kopenhagen zal worden geleverd door de installatie van fotovoltaïsche systemen op de daken van 12 gebouwen in de dierentuin.

ToepassingC&I zonne-installatie voor op het dak
Geïnstalleerde prestatie273 kWp
VoltooiingJuli 2019
PanelenQ.PEAK DUO BLK-G5 & Q.PEAK DUO-G5

Zonnepanelen Installatie Bitterfeld-Wolfen, Duitsland

De 100 kW installatie op het dak van Brandschutz Nagel GmbH in Bitterfeld-Wolfen bestaat uit 356 Q.PLUS BFR-G4.1 zonnepanelen, elk met 280 Wp en Q.ANTUM Technology. Bij een prestatierendement van 86 % mag een jaarproductie van meer dan 80.000 kWh worden verwacht. Het systeem werd binnen enkele dagen geïnstalleerd door de uiterst ervaren firma Hanwha Qcells Q.PARTNER Röder Solar GmbH uit Halle.

ToepassingZonne-energiecentrale
Geïnstalleerde prestatie28 MWp
Voltooiing2017
PanelenQ.PLUS BFR-G4.1
SysteemQ.FLAT-G4

CONTACT OPNEMEN

HEB JE VRAGEN?

Antwoord krijgen