Zekere investering Systeemoplossingen voor zonne-energiecentrales


Duurzaam investeren: Zonne-energiecentrales

Zonne-energiecentrales nemen vandaag een dragende rol in de energievoorziening van gemeenten, steden en landen in. Hanwha Qcells is uw ervaren partner voor de ontwikkeling en realisatie van zonne-energiecentrales met een expertise van 700 MW (≥ 1 MWp) sinds 2007 en bewaarde systeemoplossingen voor een toekomstzekere investering.

Zonne-energiecentrales zijn een milieubesparend en rendementsterk installatie-object. Door hun modulaire bouwwijze passen ze zich flexibel aan geografische en infrastructurele verhoudingen aan en zijn extreem onderhoudsarm. Zonne-energiecentrales produceren vandaag reeds in vele regio's ter wereld groene stroom aan concurrerende condities. Ze hebben niet alleen een goed image, maar behalen vooral op lange termijn hoge opbrengsten – en dat bij een hoge maat aan betrouwbaarheid en investeringszekerheid.


Voordelen van zonne-energiecentrales:

  • Zekere opbrengsten
  • Duurzame investeringen
  • Geringe onderhoudskosten
  • Korte bouwtijden
  • 100% opschaalbaar
  • Zeer flexibele energiecentralevorm

Modulair energiecentraledesign voor uw project

Zonne-energiecentrales van Qcells garanderen u flexibiliteit, betrouwbaarheid en een hoog rendement. Overtuig u van onze ervaring in het realiseren van projecten met de uitstekende systeemoplossingen van Qcells. Sinds 2007 hebben we zonne-energiecentrales – met prestaties hoger dan 1 MWp – geïnstalleerd, die gecumuleerd meer dan 700 MW presteren.


Zeker gepland. Efficiënt omgezet.

Hanwha Qcells leidt u efficiënt tot uw sleutelklare zonne-energiecentrale. Van projectontwikkeling tot projectrealisering en projectwerking inclusief monitoring en onderhoud – ons geïntegreerd projectmanagement en onze systeemexpertise betekenen voor u tijdsbesparing, kostenefficiëntie en planningszekerheid.

Vraag ons naar uw zonne-energiecentrale


Referenties Onze trots: systemen van XS tot XXL

Zusmarshausen Duitsland

De familie Hörmann heeft de droom waargemaakt en heeft het 100% energiezuinige huis in Zusmarshausen uitgerust met Qcells-zonnepanelen. - Florian Graschberger, Qcells-verkoopspecialist voor Beieren, legt uit: "Het huis toont aan dat een CO2-vrije energievoorziening op basis van zonne-energie zonder elektriciteitsaansluiting of verdere energievoorziening van buitenaf nu al mogelijk is. Wij zijn blij dat de familie Hörmann voor zonnepanelen van Qcells heeft gekozen."

ToepassingPrivé zonnesysteem op het dak
Geïnstalleerde prestatie20 kW
Voltooiing2019
PanelenQ.PEAK DUO-G5

Dierentuin van Kopenhagen Kopenhagen, Denemarken

De ZOO Kopenhagen wordt groen en zet zich volledig in voor de implementatie van energiebesparende en klimaatbeschermende maatregelen - powered by Qcells. De ZOO in Kopenhagen heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Energiefonds van Pensionskassernes Administration A/S (PKA), SustainSolutions en Solcellekonsulenten A/S (groothandel) om een jaarlijkse energiebesparing van 20% en een besparing van 6 miljoen liter water en een besparing van 170 ton CO2-uitstoot voor de exploitatie van de dierentuin te realiseren. Zonne-energie speelt een belangrijke rol, aangezien de grootste bijdrage aan de energiebesparing voor ZOO Kopenhagen zal worden geleverd door de installatie van fotovoltaïsche systemen op de daken van 12 gebouwen in de dierentuin.

ToepassingC&I zonne-installatie voor op het dak
Geïnstalleerde prestatie273 kWp
VoltooiingJuli 2019
PanelenQ.PEAK DUO BLK-G5 & Q.PEAK DUO-G5

Zonnepanelen Installatie Bitterfeld-Wolfen, Duitsland

De 100 kW installatie op het dak van Brandschutz Nagel GmbH in Bitterfeld-Wolfen bestaat uit 356 Q.PLUS BFR-G4.1 zonnepanelen, elk met 280 Wp en Q.ANTUM Technology. Bij een prestatierendement van 86 % mag een jaarproductie van meer dan 80.000 kWh worden verwacht. Het systeem werd binnen enkele dagen geïnstalleerd door de uiterst ervaren firma Hanwha Qcells Q.PARTNER Röder Solar GmbH uit Halle.

ToepassingZonne-energiecentrale
Geïnstalleerde prestatie28 MWp
Voltooiing2017
PanelenQ.PLUS BFR-G4.1
SysteemQ.FLAT-G4

CONTACT OPNEMEN

HEB JE VRAGEN?

Antwoord krijgen