Prijzen en tests


FOCUS MONEY KENT Q CELLS HET KEURMERK "HOOGSTE REPUTATIE" TOE

Q CELLS is als wereldwijd succesvolle complete aanbieder van schone energieoplossingen op het gebied van zonnesystemen, zonne-energiecentrales, energiebuffers en elektriciteitscontracten voor de tweede keer op rij door Focus Money bekroond. Vanwege de uitstekende reputatie bij de consument en de hoge mate van klantgerichtheid heeft Q CELLS opnieuw het keurmerk "Beste reputatie" gekregen.

In tijden van bijna volledige markttransparantie en eenvoudig toegankelijke vergelijkingsmogelijkheden, is het voor de meerderheid van de consumenten niet langer voldoende om gewoon een goed werkend product te kopen. Een perfecte prijs-prestatieverhouding, optimale kwaliteit en een goed merkimago vormen voor hen de basis voor hun aankoopbeslissing en daarmee voor het succes van een bedrijf.

Q CELLS behaalde in de categorie elektro-industrie met 100 punten de eerste plaats bij de bedrijven die door Focus Money werden onderscheiden, en daarmee de beoordeling "Uitmuntend".


Hanwha Q CELLS WINT DE INTERSOLAR AWARD 2018 MET DE Q.PEAK DUO-G5

Hanwha Q CELLS heeft opnieuw de Intersolar Award gewonnen. Deze keer staat het Q.PEAK DUO-G5 halve-cel zonnepaneel in de schijnwerpers.

Nadat Hanwha Q CELLS al in 2017 de winnaar was met de innovatieve
Q.PEAK RSF L-G4.2 stalen frame-module, selecteerde de jury van de Intersolar Awards 2018 de Q.PEAK DUO-G5 als een van de meest innovatieve producten. Hanwha Q CELLS is een van de tien genomineerden van in totaal eenenvijtig deelnemers. De Q.PEAK DUO-G5 overtuigde de jury met de uitstekende prestaties van de 120 monokristallijne Q.ANTUM DUO halve-cellen.

Dankzij de innovatieve Q.ANTUM DUO Technology, halve-cellen, 6-Busbar-design en ronde draden, kan de module-efficientie met ongeveer 5,5% worden verhoogd. Hiermee wordt een nieuwe standaard gezet op het gebied van prestaties, rendement en lage kosten voor energieopwekking (LCOE).

Hier vindt u meer informatie over de Q.PEAK DUO-G5.
The Winner Takes It All

Q.PEAK RSF L-G4.2 overtuigt jury's van de Intersolar Award, de Solar Power Portal Award en de PV Magazine met staalframeconcept en vele andere innovaties. De staalframeconstructie, decentrale aansluitdoos, een eenvoudig montagesysteem en Q.ANTUM Technology bieden talrijke voordelen voor een hoger rendement en systeemprestatie, alsook lagere montage- en stroomkosten (LCOE).

Bij in ontvangstneming van de prijs in naam van Hanwha Q CELLS zei de Global Chef Technical Officer van de onderneming, Ph.D. Daniel JW Jeong:

"We zijn blij met de beslissing van de Intersolar Award jury. Onze nieuwe staalframemodule combineert tal van innovaties op meerdere niveaus met de hogerendementsQ.ANTUM Technology. De verbeteringen betreffende prestatie, montagekosten en LCOE zijn zo significant dat we geloven dat deze technologie nieuwe branchegrenzen voor zonnemodules in de omvang van de krachtcentrale zal verleggen."


Solar + Power Award for Excellence – Innovation

De Solar + Power Award is in 2011 in het leven geroepen om de gehele supply chain en alle individuen, producten en dienstverleningen te kunnen onderscheiden die bijdragen aan de ontwikkeling van een innovatieve productie en innovatieve producten op het gebied van zonne-energie. De Solar + Power Award onderscheidt in verschillende categorieën alle facetten van de waardeketen, van de grondstoffen tot en met het product en van het proces tot en met de individuele mens. De branche zelf is de jury. In 2017 ontving Q CELLS de prijs voor uitstekende innovaties. Commentaar van een jurylid: "Hanwha Q CELLS werd onderscheiden voor haar Q.ANTUM Technology die het gebruikelijke vermogen van de PERC cel door het aanbrengen van nanocoatings verbetert en tevens het vermogensverlies tegengaat (PID, LID, en LeTID). Daarmee worden efficiëntie en kwaliteit verhoogd."

Ondek meer„TOP BRAND PV MODULES EUROPE 2021“ VOOR HANWHA Q CELLS

In 2021 heeft Hanwha Q CELLS voor de markten Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Frankrijk, Nederland, Oostenrijk, Italië, Groot-Brittannië en België het 'Top Brand PV" zegel (panelen) van EuPD Research (Hoehner Research & Consulting Group) ontvangen.

EuPD Research beoordeelt regelmatig het merkleiderschap van paneel- en omvormerfabrikanten op de vier markten. Daarbij wordt onderzocht hoe bedrijven van de eigen producten en aanbiedingen resp. het eigen bedrijf van de concurrentie loskomt en zo een succesvol merk verder ontwikkelen en leiden. Voor het verlenen van de "Top Brand PV" zegel ondervraagt EuPD Research installateurs over waarneming en beoordeling van het merk, keuzemogelijkheden en koopbeslissingen van klanten, alsook verkoop.


ONZE ZONNEPANELEN BLIJVEN OOK ONDER ONGUNSTIGE OMSTANDIGHEDEN KOPLOPER

De theorie is één ding. Pas in de praktijk komt de waarheid aan het licht. Q CELLS laat zijn panelen in omgevingen testen die ver boven de gematigde Duitse klimaatverhoudingen uitstijgen. En blijft ook daar koploper.

  • Alice Springs, Australië: al 2 keer ongeslagen in de droge woestijn (www.dkasolarcentre.com.au).
  • In Saudi Arabië kan zelfs woestijnstof onze panelen niet tegenhouden. 
  • In het subtropische Neu Delhi in India loopt onze testinstallatie met een Performance Ratio van duidelijk meer dan 80%.

Contact opnemen

Hebt u vragen?

Antwoord krijgen