Q.HOME⁺ ESS HYB-G2 Modulaire en schaalbare
opslagoplossing


Zonne-Energiebuffer Modulaire en schaalbare

Q.HOME⁺ ESS HYB-G2 is onze schaalbare opslagoplossing voor zonne-energiesystemen voor woningen. Het systeem is leverbaar in vijf verschillende formaten om een passende oplossingen te bieden voor elke specifieke situatie. Onze Q.HOME⁺ ESS HYB-G2 zorgt voor een betrouwbare werking op lange termijn en een hoog rendement. Q.HOME+ ESS HYB-G2 biedt een productgarantie van 10 jaar.

Alle Details vindt u in ons productgegevensblad:


ESS Monitoring

Alle Q.HOME⁺ ESS HYB-G2 modellen zijn voorzien van een geïntegreerd programma waarmee u eenvoudig de energiestroom en de status van de accu kunt controleren en besturen.

 

Naar het Monitoring-programmaQ.HOME⁺ ESS HYB-G2 Geoptimaliseerd verbruik

Het is vaak voordeliger om de zonne-energie te verbruiken dan om deze terug te leveren aan het stroomnet. Als gevolg van hogere energierekeningen is het zelf verbruiken van de opgewekte zonne-energie de slimme manier om geld te besparen en uw carbon footprint te verkleinen. Onze opslagoplossingen garanderen een betrouwbare werking en hoge out-put op de lange termijn.Q CELLS Energiebuffer Een overzicht van uw voordelen

Schaalbare oplossing voor geoptimaliseerd verbruik

Schaalbare opslagcapaciteit van 4 kWh tot 12 kWh om aan te sluiten bij het specifieke energieverbruik.

Smart Design

Modulair design voor gemakkelijke en snelle installatie, systemen die op afstand bedienbaar zijn met een lithium-ionaccu en batterijoplader.

Onderhoud op afstand

Eenvoudig onderhoud van het toestel dankzij vroege foutdetectie, monitoring via het web en mobiel en een betrouwbaar servicenetwerk.

Veligheid

Samsung lithium-ionaccu van topkwaliteit.

Duurzaamheid

Hoge duurzaamheid met een productgarantie van 10 jaar en prestaties die worden ge-handhaafd tot ten minste 80 % van de initiële accucapaciteit na 10 jaar. Zeer korte oplaadtijd en een hoge ontladingsdiepte.

Hoge Cyclusprestatie

Hoge cyclusprestatie, ontladingsdiepte en korte laadtijden.

Noodstroomfunctie

Dankzij de geïntegreerde noodstroomfunctie, ook bij stroomuitval 3 kW continue werking aan de tweede uitgang (omschakeltijd max. 30 seconden).
Contact opnemen

Hebt u vragen?

Antwoord krijgen