Onderconstructies van Qcells Onze oplossingen voor platte en hellende daken. Snelle en veilige installatie.Q.FLAT-G6 Het flexibele montagesysteem voor platte daken voor zonnepanelen in zuidelijke en oost/west-oriëntatie.

Het flexibele montagesysteem voor platte daken Q.FLAT-G6 kan zowel in oost-westrichting als in zuidelijke richting worden geïnstalleerd. Het systeem biedt een geoptimaliseerde ballast, korte montagetijd en maximale veiligheid. Een uitgebreid assortiment accessoires en een optimaal draagvlak bieden u talrijke mogelijkheden voor verschillende daken.

Naar de Q.FLAT-G6Q.FLAT-G5 Meer dan alleen een systeem voor platte daken

De grote, meestal laagschaduwrijke daken van industriële en commerciële gebouwen zijn de ideale locatie voor een zonne-energiesysteem. Door de zelf geproduceerde elektriciteit te verbruiken, worden uw klanten onafhankelijk van de stijgende elektriciteitsprijzen. De doordachte en functionele systeemoplossing Q.FLAT-G5 biedt alle componenten voor een eenvoudige en soepele installatie van het daksysteem.

Naar de Q.FLAT-G5Q.MOUNT Het veelzijdige montagesysteem voor schuine daken

Of het nu gaat om dakpannen of trapeziumplaten, dankzij het combineerbare modulaire systeem en de nieuwe klikklem is Q.MOUNT geschikt voor verschillende dakvormen en dakbedekkingen.

Naar Q.MOUNT


Contact opnemen

Hebt u vragen?

Antwoord krijgen