Met Qcells naar succes Wij bieden topkwaliteit voor u en uw klanten

Q.PARTNER worden


Zonne-energieproducten

Zonnepanelen

We zijn pas tevreden als wij uw verwachtingen als installateur en de wensen van uw klanten overtreffen. Daarom stellen wij de hoogste kwaliteitseisen aan onze zonnepanelen en lopen we technologisch altijd een stap voorop. Voor meetbaar hogere opbrengsten doen wij dagelijks onderzoek en hebben we de strengste testcriteria in de branche ontwikkeld. Dit betekent dat uw klanten met onze zonnepanelen meer waar voor hun geld krijgen.

NAAR HET PRODUCTOVERZICHT

Zonne-opslag

Een moderne zonne-installatie omvat niet alleen hoogwaardige zonnepanelen, onderconstructies en omvormers, maar ook de juiste elektriciteitsopslag. Qcells biedt de perfecte oplossing voor iedereen die zelfstandig elektriciteit wil gebruiken!

NAAR HET PRODUCTOVERZICHT

Onderconstructies

Naast de zonnepanelen levert Qcells u ook de passende onderconstructie voor uw PV-installatie. Onze oplossingen voor platte en schuine daken kunnen snel en veilig worden geplaatst en zijn tevens geschikt voor een groot aantal daktypen.

NAAR HET PRODUCTOVERZICHT


Onze beste Van de zonnemodule, over onderconstructies, tot aan de opslagtank. Altijd de moeite waard.

Q.FLAT-G6
Het flexibele montagesysteem voor platte daken voor zonnepanelen in zuidelijke en oost/west-oriëntatie.

Het flexibele montagesysteem voor platte daken Q.FLAT-G6 kan zowel in oost-westrichting als in zuidelijke richting worden geïnstalleerd. Het systeem biedt een geoptimaliseerde ballast, korte montagetijd en maximale veiligheid. Een uitgebreid assortiment accessoires en een optimaal draagvlak bieden u talrijke mogelijkheden voor verschillende daken.

Q.HOME⁺ ESS HYB-G3
Zonne-Energiebuffer

De Q.HOME⁺ ESS HYB-G2 energiebuffer van Qcells is de ideale oplossing voor particulieren om op duurzame wijze stroomkosten te besparen en biedt een langdurige bedrijfs- en rendementsgarantie. Door het schaalbare en modulaire ontwerp is het Q.HOME⁺ ESS HYB-G3 Energiebuffersysteem een slimme oplossing voor het optimaal gebruik maken van zelf opgewekte energie.

Q.TRON BLK-G1+
Q.ANTUM NEO zonnepaneel

Q.TRON is een zeer efficiënt N-type zonnepaneel van Qcells, gebaseerd op de Q.ANTUM NEO-technologie. Dankzij zijn hoge rendement tot 22,6% is Q.TRON een geschikte oplossing voor beperkte ruimtes, waaronder daken van woningen, commerciële en industriële gebouwen.
Ontwikkeld in duitsland

Qcells zonnepanelen behoren wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt, ook door onze zelfontwikkelde Q.ANTUM Technology. Met ons onderzoeksteam werken we doorlopend aan de verbetering van onze zonnepanelen "Engineered in Germany” en hebben we betrouwbare oplossingen ontwikkeld voor verschijnselen zoals hotspots en potentieel-geïnduceerde degradatie (PID), zodat u van de prestaties van de panelen kunt profiteren en veilig zonne-energie kunt produceren.

MEER OVER Q.ANTUM

MEER OVER DE KWALITEIT VAN QcellsOver Qcells Kies voor de winnaar

Awards

De energieoplossingen van Qcells hebben verschillende onderscheidingen van de vak- en consumentenpers en van onafhankelijke instituten ontvangen.

Kwaliteit

Qcells zonnepanelen behoren wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt. Wij bieden u de hoogste prestatieklassen met handzame paneelafmetingen en technisch hoogwaardige producten, zodat u veilig en zelfstandig milieuvriendelijke zonne-energie kunt produceren.
Q.PARTNER WORDEN Meer service. Meer succes.

  • Professionele verkoopdocumentatie uit onze marketingshop
  • Individuele marketing - en verkoopondersteuning
  • Innovatief Lead Management
  • Aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities
  • Individuele product- en verkoopscholingen

Contact opnemen

Hebt u vragen?

Antwoord krijgen