IN 4 STAPPEN NAAR DE ZONNESTROOMPRODUCENT


1. Info & Advies

U wilt eigen zonnestroom produceren en op lange termijn stroomkosten sparen? We helpen u graag. Stuur ons gewoon een contactaanvraag. Een Q CELLS partner zal weldra met u contact opnemen voor een persoonlijk, vrijblijvend en gratis adviserend gesprek. In het adviserend gesprek overlegt u alles samen: hoe u de zonne-energie met een eigen zonne-installatie op uw dak effectief kunt gebruiken, alsook de kosten van uw zonne-installatie. Bovendien ontvangt u tips voor subsidies en financiering van solar installaties. Gebruik ons contactformulier en maak een afspraak voor een adviserend gesprek met een partner in de buurt.


2. FINANCIERING & SUBSIDIE

Om uw droom van een eigen stroomproductie veilig te kunnen realiseren, spreekt u het best met uw bank over mogelijkheden omtrent financiering van de zonne-installatie. Informeer ook bij uw belastingadviseur en uw energieleverancier over mogelijke belastingvoordelen en subsidies voor solar systemen. Vraag bij de financiële overheid een belastingsnummer aan als energieproducent. Dan krijgt u de btw terugbetaald.


3. OPBOUW & PROJECTUITVOERING

De financiering is er en u hebt gekozen voor een eigen zonne-installatie? Proficiat. De installatie betekent voor u geen extra kost en duurt slechts enkele dagen.  Uw Q CELLS partner staat u graag steeds ter beschikking.


4. Service & Support

Nu is het zover! Uw deskundig installateur sluit uw zonne-installatie op het netwerk aan. Gebruik de service van Q CELLS partners en laat uw installatie bij Q CELLS registreren. Dan kunnen we u indien nodig onmiddellijk en eenvoudig helpen. En tot slot: Verzeker uw installatie en geniet van uw verzekerde en voordelige stroomtoevoer decennialang.
NIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE

INSTALLATIE REGISTREREN

U hebt reeds een Q CELLS zonne-installatie? Registreer deze nu.

ONTDEK MEER

UW WEG NAAR DE EIGEN ZONNE-INSTALLATIE

Zo wordt u energiekostenbespaarder.

LANGS HIER...

CONTACT

Schrijf ons of neem telefonisch contact op. We kijken ernaar uit.

WE ZIJN ER GRAAG VOOR U