DE STROOMFACTUUR VERLAGEN

Voor stroomkostenbespaarders. Voor milieuvrienden. Voor energievooruitdenkers. Vertrouw op de technologie van Q CELLS. Van het praktische complete pakket tot en met de op maat gesneden zonnepanelen installatie kunt u voor uw koophuis op lange termijn uw stroomkosten verlagen. Met de zonnepanelen oplossingen van Q CELLS krijgt u gegarandeerde kwaliteit en een zonnepanelen-installatie voor uw huis, die bij u past.

Onze zonneoplossingen

EEN ZONNEPANELEN SYSTEEM MAAKT HET MOGELIJK

  • Verlaag blijvend uw stroomkosten
  • Word onafhankelijk van stijgende stroomprijzen
  • Verhoog de waarde van uw woning
  • Bescherm mens en milieu: Bespaar energie
  • Draag actief bij aan de Energietransitie door zonne-energie

Bekijk alle voordelen

Stroomkosten besparen Zoveel brengt een eigen zonne-installatie op

Met een eigen zonne-installatie produceert u vandaag de stroom aanzienlijk prijsvoordeliger dan als u deze van uw netbeheerder ontvangt. De sleutel voor het verlagen van de stroomkosten ligt zodoende in het eigen verbruik. Aangezien u zelf de geproduceerde zonnestroom niet bij uw energieleverancier hoeft te kopen, verlaagt u uw stroomfactuur permanent. Produceer zoveel stroom als u in een jaar nodig heeft en wordt onafhankelijk van steeds stijgende stroomkosten van uw energieleverancier – want de zon schijnt gratis en is niet onderhevig aan prijsstijgingen.

Bekijk opbrengstfactuur


KWALITEIT VERZEKERT UW OPBRENGSTEN

We willen dat u met een zonne-installatie voor uw koophuis elk jaar maximale stroomopbrengsten realiseert. Daarvoor voeren elke dag bij Hanwha Q CELLS meer dan 200 wetenschappers en ingenieurs onderzoeken uit. Het resultaat: Onze zonnecellen behoren tot de meest prestatiesterke en meest winstgevende, wereldwijd. Ze zorgen voor een optimale prestatie zelfs bij een bewolkte hemel en helpen u om uw stroomkosten te verlagen en energie te besparen.

Daarom Q CELLS

IN 4 STAPPEN NAAR UW ZONNE-INSTALLATIE

De weg naar uw stroomkostenonafhankelijkheid en naar de daling van uw jaarlijkse stroomfactuur is kort en eenvoudig. We staan u vanaf het begin bij. Samen met onze samenwerkingspartners brengen we uw solar installatie snel en veilig aan op uw koophuis zodat u onmiddellijk kunt starten met het besparen van stroomkosten.

Zo komt uw zonne-installatie op uw dak


INDIVIDUELE ZONNEPANELEN-INSTALLATIES AFGESTEMD OP UW EIGEN BEHOEFTEN

Energie besparen met Q CELLS. Zonnepanelen oplossingen op maat voor uw koophuis of eenvoudig en praktisch met de eenvoudige solarpakketen. Individuele oplossingen met zonnepanelen van Q CELLS bij onze partners.

We verwijzen u graag naar onze partner in uw buurt


O. MILKNER UIT DELITZSCH

"Mijn stroomfacturen hebben me altijd al geërgerd. We hebben al overal in bespaard. Maar met de solar-installatie van Q CELLS kan ik nu eindelijk weer zonder slecht geweten mijn gazon,  alle paar dagen op Engelse twee centimeter trimmen."

 

Installatiedetails:

Toepassingprivate dakconstructie
Geïnstalleerde vermogen9,88 kWp
Voltooiing2012
PaneelQ.PEAK panelen met 260 Watt

NIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE

INSTALLATIE REGISTREREN

U hebt reeds een Q CELLS zonne-installatie? Registreer deze nu.

ONTDEK MEER

UW WEG NAAR DE EIGEN ZONNE-INSTALLATIE

Zo wordt u energiekostenbespaarder.

LANGS HIER...

CONTACT

Schrijf ons of neem telefonisch contact op. We kijken ernaar uit.

WE ZIJN ER GRAAG VOOR U