Zekere investering Systeemoplossingen voor zonne-energiecentrales


Duurzaam investeren: Zonne-energiecentrales

Zonne-energiecentrales nemen vandaag een dragende rol in de energievoorziening van gemeenten, steden en landen in. Hanwha Q CELLS is uw ervaren partner voor de ontwikkeling en realisatie van zonne-energiecentrales met een expertise van 700 MW (≥ 1 MWp) sinds 2007 en bewaarde systeemoplossingen voor een toekomstzekere investering.

Zonne-energiecentrales zijn een milieubesparend en rendementsterk installatie-object. Door hun modulaire bouwwijze passen ze zich flexibel aan geografische en infrastructurele verhoudingen aan en zijn extreem onderhoudsarm. Zonne-energiecentrales produceren vandaag reeds in vele regio's ter wereld groene stroom aan concurrerende condities. Ze hebben niet alleen een goed image, maar behalen vooral op lange termijn hoge opbrengsten – en dat bij een hoge maat aan betrouwbaarheid en investeringszekerheid.

Ontdek meer over duurzame investeringen


Voordelen van zonne-energiecentrales:

  • Zekere opbrengsten
  • Duurzame investeringen
  • Geringe onderhoudskosten
  • Korte bouwtijden
  • 100% opschaalbaar
  • Zeer flexibele energiecentralevorm

Alle voordelen in een overzicht


Modulair energiecentraledesign voor uw project

Q.MEGA zonne-energiecentrales van Q CELLS garanderen u flexibiliteit, betrouwbaarheid en een hoog rendement. Overtuig u van onze ervaring in het realiseren van projecten met de uitstekende systeemoplossingen van Q CELLS. Sinds 2007 hebben we zonne-energiecentrales – met prestaties hoger dan 1 MWp – geïnstalleerd, die gecumuleerd meer dan 700 MW presteren.

Een overzicht ervan vindt u hier


Zeker gepland. Efficiënt omgezet.

Hanwha Q CELLS leidt u efficiënt tot uw sleutelklare zonne-energiecentrale. Van projectontwikkeling tot projectrealisering en projectwerking inclusief monitoring en onderhoud – ons geïntegreerd projectmanagement en onze systeemexpertise betekenen voor u tijdsbesparing, kostenefficiëntie en planningszekerheid.

De weg naar uw zonne-energiecentrale


Referentien

Overtuig u van onze ervaring in het realiseren van projecten met de uitstekende systeemoplossingen van Q CELLS. Sinds 2007 hebben we zonne-energiecentrales – met prestaties hoger dan 1 MWp – geïnstalleerd, die gecumuleerd meer dan 700 MW presteren.

Brandenburg-Briest

Eén van de grootste zonne-energiecentrales ter wereld – gebouwd in slechts 12 weken.

Ontdek hier meer over het project

Stowbridge

Een 24,3 MWp-zonnepark in Groot-Brittannië met Q.PRO-G3 zonnepanelen van Q CELLS.

Ontdek hier meer over het project

Finsterwalde

Een zonne-energiecentralecluster met 83 MWp prestatie in het zuidelijk Brandenburg.

Ontdek hier meer over het project


CONTACT OPNEMEN

HEB JE VRAGEN?

Antwoord krijgen