Maak uzelf onafhankelijk Met klimaatvriendelijke energieoplossingen van Q CELLS

1 2 3 4 1 2 3 4

Energieoplossingen uit éen hand

Als een van 's werelds grootste zonne-energiebedrijven biedt Q CELLS het hele spectrum van zonne-energieproducten en toepassingen. Producent en totaalleverancier, van zonnepaneel tot aan complete zonne-ernergiesystemen. Wij bieden huiseigenaren alle componenten die nodig zijn voor onafhankelijke stroomopwekking: Zonnepanelen, montagesystemen en batterij-oplossingen.

Als internationale onderneming staan wij voor samenwerking en vooruitgang. Q CELLS werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van de zonne-energie: Voor een duurzame energievoorziening en een leefbare planeet.
EVENEMENTEN

Wilt u graag een persoonlijk gesprek en wilt u onze producten in het echt zien? Bezoek ons ​​dan op onze beurzen en evenementen!

Alle evenementen


Q CELLS voor Installateurs

Kies voor een betrouwbare partner! We zijn pas tevreden als we voldoen aan uw verwachtingen als installateur en aan de wensen van uw klanten en bieden u daarom zonne-energieproducten van topkwaliteit.

Q CELLS voor Commerciële klanten

De Q CELLS zonne-energieoplossingen bieden u een klimaatvriendelijke energievoorziening voor uw bedrijf tegen eerlijke prijzen en een grotere onafhankelijkheid van uw energieleverancier. U profiteert van een positief imago en lagere energiekosten.


Over Q CELLS Kies voor de winnaar

Awards

De energieoplossingen van Q CELLS hebben verschillende onderscheidingen van de vak- en consumentenpers en van onafhankelijke instituten ontvangen.

Kwaliteit

Q CELLS zonnepanelen behoren wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt. Wij bieden u de hoogste prestatieklassen met handzame paneelafmetingen en technisch hoogwaardige producten, zodat u veilig en zelfstandig milieuvriendelijke zonne-energie kunt produceren.