Tel: +49 (0)3494 6699-0

E-mail: q-cells@q-cells.com

Contact

Maak jezelf onafhankelijk
Met klimaatvriendelijke energieoplossingen van Qcells

Energieoplossingen uit éen hand

Als een van 's werelds grootste zonne-energiebedrijven biedt Qcells het hele spectrum van zonne-energieproducten en toepassingen. Producent en totaalleverancier, van zonnepaneel tot aan complete zonne-ernergiesystemen. Wij bieden huiseigenaren alle componenten die nodig zijn voor onafhankelijke stroomopwekking: Zonnepanelen, montagesystemen en batterij-oplossingen.

Als internationale onderneming staan wij voor samenwerking en vooruitgang. Qcells werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van de zonne-energie: Voor een duurzame energievoorziening en een leefbare planeet.

Solar

Met uw eigen PV-installatie bent u verzekerd van optimale opbrengsten, ongeacht het weer. En met onze krachtige zonne-opslagsystemen kunt u nog meer elektriciteitskosten besparen.

Zonne-energieoplossingen voor eigen huizen
Garantie

Wij garanderen dat het rendement van een Qcells zonnepaneel na 10 jaar overeenkomt met minimaal 92% van het nominale vermogen.

Qcells service
Zonne-energieproducten

Qcells voldoet aan de strengste testcriteria in de branche en daarom behoren de geproduceerde zonnepanelen wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt. Met ons onderzoeksteam werken wij doorlopend aan de verbetering van onze zonnepanelen en hebben we betrouwbare oplossingen ontwikkeld voor verschijnselen zoals hotspots en potentieel-geïnduceerde degradatie (PID), zodat u van de prestaties van de panelen kunt profiteren en veilig zonne-energie kunt produceren.

Zonne-energieproducten bekijken
Downloads

Qcells zonnepanelen zien er niet alleen goed uit. De panelen zijn zodanig geoptimaliseerd dat ze op lange termijn een zeer hoog rendement, stabiliteit en veiligheid garanderen - en dit alles met een laag gewicht en handzame afmetingen.
Innovatieve technologieën zoals Hot-Spot Protect en Qcells Anti PID Technology garanderen een probleemloze werking en langdurige betrouwbare stroomopbrengsten met Qcells panelen.

Gegevensbladen en productbrochures

Evenementen

Wilt u graag een persoonlijk gesprek en wilt u onze producten in het echt zien? Bezoek ons ​​dan op onze beurzen en evenementen!

Alle evenementen

Qcells voor Installateurs

Kies voor een betrouwbare partner! We zijn pas tevreden als we voldoen aan uw verwachtingen als installateur en aan de wensen van uw klanten en bieden u daarom zonne-energieproducten van topkwaliteit.

Informatie voor installateurs
Qcells voor Commerciële klanten

De Qcells zonne-energieoplossingen bieden u een klimaatvriendelijke energievoorziening voor uw bedrijf tegen eerlijke prijzen en een grotere onafhankelijkheid van uw energieleverancier. U profiteert van een positief imago en lagere energiekosten.

Producten voor commerciële klanten bekijken

Over Qcells

Kies voor de winnaar

Qcells Awards
Awards

De energieoplossingen van Qcells hebben verschillende onderscheidingen van de vak- en consumentenpers en van onafhankelijke instituten ontvangen.

Qcells Awards
Kwaliteit

Qcells zonnepanelen behoren wereldwijd tot de krachtigste en meest rendabele op de markt. Wij bieden u de hoogste prestatieklassen met handzame paneelafmetingen en technisch hoogwaardige producten, zodat u veilig en zelfstandig milieuvriendelijke zonne-energie kunt produceren.

Kwaliteit bij Qcells