Schone stroom? Vul de zon! Wij zullen u laten zien hoe uw milieuvriendelijke zonne-oplossing eruit ziet.

Mijn zonne-oplossing

Q.FLAT-G5 'S werelds meest innovatieve platte daksysteem 2018

Ontdek meer

Installateurs

Profiteer als Q.PARTNER van aantrekkelijke dienstverleningen en een omvangrijke marketingondersteuning.

Nu Q.PARTNER worden!

Koophuizen

Bespaar stroom met Q CELLS zonnemodules op uw dak! De Q CELLS zonnecalculator berekent de optimale fotovoltaïsche installatie voor uw dak en uw stroomverbruik.

Bespaar nu stroomkosten

Bedrijven

Laat uw firmadak werken voor zichzelf. Met een solar installatie en zonnepanelen van Q CELLS bespaart u op lange termijn stroomkosten.

Gebruik nu besparende potentiëlen




Q.ANTUM
TECHNOLOGIE

Q.ANTUM combineert de beste eigenschappen van alle bekende zonneceltechnologieën en bereikt zo hoge prestatiewaarden voor lage stroomproductiekosten (LCOE). Dankzij deze innovatieve technologie bereiken Q CELLS zonnepanelen onder reële voorwaarden een maximaal lichtrendement – zelfs bij bewolkte hemel.

Hier ontdeckt u meer over Q.ANTUM


Q.PEAK DUO-G5

Monokristallijnen zonnepaneel met Q.ANTUM

Meer

Q.PEAK DUO BLK-G5

Monokristallijnen zonnepaneel met Q.ANTUM

Meer



Q.PEAK DUO-G5 Q.ANTUM zonnepaneel

De nieuwe Q.PEAK DUO-G5 is een monokristallijnen zonnepaneel met prestatieklassen tot wel 330 Wp en een rendement van 19,9%. Q.PEAK DUO-G5 zonnepanelen bieden een hogere opbrengst op kleinere oppervlakken. Dit wordt mogelijk gemaakt door de nieuwe generatie van Q.ANTUM's wereldrecordhoudende celconcept dat nu is gecombineerd met state-of-the-art circuits, halfcellen en een zes-rail-ontwerp. Het voorvlak van de Q.PEAK DUO-G5 is volledig zwart en verfraait het aanzicht van zelfs het meest exclusieve residentieel systeem.

Naar de Q.PEAK DUO-G5

Q.FLAT-G5 Meer dan alleen een systeem voor platte daken

De grote, meestal laagschaduwrijke daken van industriële en commerciële gebouwen zijn de ideale locatie voor een zonne-energiesysteem. Door de zelf geproduceerde elektriciteit te verbruiken, worden uw klanten onafhankelijk van de stijgende elektriciteitsprijzen. De doordachte en functionele systeemoplossing Q.FLAT-G5 biedt alle componenten voor een eenvoudige en soepele installatie van het daksysteem.

Naar de Q.FLAT-G5



Contact

Schrijf ons of neem telefonisch contact op. We kijken ernaar uit.

We zijn er graag voor u

Downloadbereik

U wilt in alle rust meer weten over thema's omtrent zonne-installaties? Graag.

Brochures en meer

Events

Mis geen evenementen meer en ontmoet ons bij verschillende evenementen. Hier publiceren we alle komende data.

Naar de evenementen


Engineered in Germany

Met uitstekende en gecertificeerde zonnepanelen van de fabrikant voor solar systemen, Q CELLS oogst u hoge stroomopbrengsten ook bij ongunstige lichtverhoudingen.

Ga voor winnaars panelen

Met Bewijs

Producten van Q CELLS staan aan de top van de kwaliteitsconcurrentie. In het bezit van talrijke rendementswereldrecords, prijzen en certificaten.

Wij bepalen de normen