Q.HOME ZONNESYSTEMEN ALS COMPLETE ZONNEPAKKETTEN OF INDIVIDUEEL GECOMBINEERD

Q.HOME ZONNESYSTEEM

Met het Q.HOME zonnesysteem leveren we u als installateur een compleet zonnepakket - kant-en-klaar en verzendklaar voor uw klanten. De Q CELLS zonnepanelen behoren tot de meest prestatiesterke en betrouwbare zonnepanelen op de markt - geoptimaliseerd voor reële omstandigheden. Q CELLS zonnepanelen en zonnepakketten behalen voornamelijk bij de in Duitsland meestal overwegend lage stralingswaarden en zwaklicht-condities (bijv. bij bewolking) maximale opbrengsten. Dankzij één van de beste temperatuurcoëfficiënten werken onze zonnepanelen ook op hete zomerdagen uiterst efficiënt.
Ook het internationale vakmagazine PHOTON bevestigt ons deze unieke productkwaliteit: De Q CELLS zonnepanelen Q.PRO-G2 schopt het in de opbrengsttest in 2013 en in 2014 tot beste polykristallijne zonnepaneel. Overtuig u als installateur van zonnesystemen van de kwaliteit van Q CELLS en verlaag de stroomkosten van uw klanten met een compleet zonnepakket van Q CELLS of individueel samengestelde zonne-oplossingen, die u ook met uw eigen systemen indien nodig kunt vervolledigen.


VOOR ALLE DAKVLAKKEN: Q.HOME COMPLETE PAKKETTEN VOOR VERSCHILLENDE ENERGIEBEHOEFTEN.

Het solar systeem is voor Hanwha Q CELLS meer dan alleen maar een product. Daarom hebben we zonne-oplossingen ontwikkeld voor een betrouwbare, prestatiesterke en duurzame energievoorziening in verschillende varianten - voor hedendaagse en toekomstige generaties.

Q.HOME grootte-aanbeveling

Grootte huishouden / stroomverbruikSolar installatieMinimale dakgrootteQ.HOME percentage eigen
verbruik
Q.HOME+ percentage eigen
verbruik
2-personen
tot 3200 kWh
3,30 kWp21 m²30 %70%
3-personen
tot 3.800 kWh
3,85 kWp24 m²30 %70%
4-personen
tot 4.400 kWh
4,40 kWp27 m²30 %70%
5-personen
tot 5.000 kWh
4,95 kWp31 m²30 %70%Q.HOME ZONNESYSTEMEN:

De ideale oplossing voor huishoudens van verschillende grootte om zuivere zonnestroom te produceren.  Zo verlagen uw klanten hun energiekosten duurzaam en sparen het milieu.

Het complete zonnepakket optimaliseert niet alleen de opbrengst, maar het heeft ook een positief effect op het energiehuishouden van uw klanten. Door jarenlange ervaring, intensief onderzoek en strenge kwaliteitsvereisten is Q CELLS toonaangevend in kwaliteit en techniek. Het "VDE Quality Tested"-programma garandeert door voortdurende controle van de vervaardiging een gelijkblijvende kwaliteit en productzekerheid op elk moment. Volgens de PHOTON-opbrengsttest, één van de meest veeleisende onafhankelijke tests voor opbrengstmeting van zonnepanelen, vervaardigt Hanwha Q CELLS wereldwijd polykristallijne panelen met de meeste opbrengst. Verkozen in 2013 en 2014. Meer zekerheid voor een storingsvrije werking biedt de exclusieve Q CELLS opbrengst: Met Hot-Spot Protect (HSP) tegen panelbrand, Tra.Q™ (Traceable Quality) als teken van kwaliteit dat u originele panelen hebt gekocht, en de Q CELLS Anti PID Technology (APT) tegen prestatieverliezen.  De hogerendementscomponenten zijn in de Q.HOME standaardconfiguraties efficiënt op elkaar afgestemd.

Voor u als zonne-installateur worden individuele zonnesets samengesteld, die u aan uw klanten op maat kunt doorgeven. Vanzelfsprekend heeft u ook de mogelijkheid om de samenstelling van de componenten uit het Q.HOME pakket volgens uw vereisten of uw klantenwensen vorm te geven. Bovendien genieten partners van Q CELLS vanzelfsprekend van een ondersteuning bij de planning en realisatie van de zonnesystemen.

MEER OVER ONZE KWALITEIT ONTDEKKEN


OOK VOOR NACHTACTIVITEIT: DE BUFFEROPLOSSING Q.HOME+

Met de Q.HOME+ zonnesystemen vindt u voor uw klanten een ideale oplossing om zonnestroom op te slaan en duurzaam stroomkosten te besparen. De perfect op elkaar afgestemde hogerendementscomponenten in het complete pakket hebben niet alleen een effect op de opbrengst van uw klanten, maar ook op de totale energiebehoefte van het huis.


NU NIEUW: Q.SHOP

  • Snelle en eenvoudige productkeuze
  • Configureer zelf zonnepakketten
  • Verzend niet-bindende aanvraag


ONTDEK NU


COMPLEET PAKKET VOOR EEN EENVOUDIGE HANTERING DE Q.HOME ZONNESYSTEMEN

COMPLEET KWALITEITSMONTAGESYSTEEM

Het hoogwaardig systeem maakt een snelle en veilige montage mogelijk – het is permanent stabiel.

HOOGWAARDIGE OMVORMER

De omvormer zonder trafo is ideaal afgestemd op de zonnepanelen van Q CELLS. Hij zet de geproduceerde gelijkstroom om in wisselstroom zodat deze in het stroomnetwerk van het gebouw kan worden teruggevoerd.

Buffer

De Q.HOME+ pakketten zijn uitgerust met opslagcapaciteit die optimaal worden aangepast aan uw behoeften. Zo kan overdag de zonne-energie worden geproduceerd en geheel naar uw behoefte worden verbruikt.

Informatie over Q.HOME+ ESS-G.1

ELEKTRISCH TOEBEHOREN

Tot de levering behoort ook het elektrisch toebehoren zoals bijvoorbeeld kabel en verbinders.Q.PARTNER Meer service. Meer succes.

U wilt profiteren van het Q CELLS-netwerk? U bent overtuigd van onze producten en wilt dat ook graag uitdragen? U zou graag marketingondersteuning willen en ook kunnen profiteren van aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities? Kies dan voor een partnerschap met Q CELLS en wordt onze Q.PARTNER.

  • Professionele verkoopdocumentatie uit onze marketingshop
  • Individuele marketing - en verkoopondersteuning
  • Innovatief Lead Management
  • Snelle en directe productaanvraag in de Q.SHOP
  • Aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities
  • Individuele product- en verkoopscholingen

OVERTUIG UZELF!PREMIUM PRODUCTEN VOOR INSTALLATEURS

Veel opbrengst ook bij weinig zonlicht of op hete dagen: Q CELLS zonnemodules behalen steeds een optimale prestatie.

NAAR HET PRODUCTOVERZICHT

BROCHURES EN GEGEVENSBLADEN

Compact en ongecompliceerd. Informeer u in alle rust over onze producten.

NAAR HET DOWNLOADBEREIK

INSTALLATIE REGISTREREN

Uw klanten hebben gekozen voor een zonne-installatie van Q CELLS? Registreer u bij ons.

NAAR HET ONLINE FORMULIER

Contact

Schrijf ons of neem telefonisch contact op. We kijken ernaar uit.

WE ZIJN ER GRAAG VOOR U