FOTOWEDSTRIJD Win met uw mooiste Q CELLS zonnepaneel-installaties!


Toon ons uw beste projecten. Zet Q CELLS zonnepanelen en componenten in de schijnwerpers en dien uw mooiste en beste projecten in onder de vorm van een foto. Grijp uw kans om ons en anderen te laten zien wat u kan en op het dak van uw klanten zoal realiseerde. Win een professionele fotosessie van uw ingestuurde zonnepaneel-installatie en prijzen ter waarde van maximaal 2.000 EUR.

UOm deel te nemen aan de fotowedstrijd, stuurt u ons via het deelnameformulier uw foto's van uw mooiste zonne-energiesysteem, voor 31 oktober 2018.

Behoort onze Intersolar Award winnaar, de Q.PEAK DUO-G5, misschien al tot uw mooiste creaties? Welk model panelen u ook heeft gebruikt, verheugen wij ons te ontdekken welke grootse zonnepaneel-projecten ermee werden gecreëerd.

Door uw deelname heeft u, naast de vermelding van uw naam en project in Q CELLS marketing-materiaal, zoals sociale media en website, de kans om de volgende prijzen te winnen:
 

  1. Professionele fotosessie van het winnende zonne-energieproject en een reclame-toelage van 2.000 EUR

  2. Reclame-toelage van 1.500 EUR

  3. Reclame-toelage van 1.000 EUR


    Upload nu uw fotoDeelnamevoorwaarden

Door deel te nemen aan de fotowedstrijd bevestigt u de deelnamevoorwaarden. Klik hier om meer te weten te komen over de deelnamevoorwaarden.

 

Naar de deelnamevoorwaarden

Beeldrechten

Zorg ervoor dat u over de rechten op de foto's beschikt en de toestemming van alle personen die erop zijn afgebeeld heeft. Door deel te nemen gaat u ermee akkoord dat de ons toegezonden foto's mogen worden gebruikt voor reclamedoeleinden.
 

Meer informatie vindt u hier

Huiseigenaar

Bent u de trotse eigenaar van een huis met een zonnepanelen-installatie en wilt dat graag laten zien? Praat gewoon met uw installateur zodat hij kan deelnemen aan de wedstrijd met uw systeem. Mocht uw systeem winnen, dan delen wij natuurlijk graag de foto's van de fotosessie met u!

Naar het formulierTOPPRODUCTEN VOOR UW KLANTEN

Veel opbrengst ook bij weinig zonlicht of op hete dagen: Q CELLS zonnepanelen behoren tot de meest prestatiesterke en opbrengstrijke panelen op de markt wereldwijd.

NAAR HET PRODUCTOVERZICHT

BROCHURES EN GEGEVENSBLADEN

Compact en ongecompliceerd. Informeer u in alle rust over onze producten.

NAAR HET DOWNLOADBEREIK

INSTALLATIE REGISTREREN

Uw klanten hebben gekozen voor een zonne-installatie van Q CELLS? Registreer u bij ons.

NAAR HET ONLINE FORMULIER

Nu Q.PARTNER worden!

Profiteer als Q.PARTNER van aantrekkelijke dienstverleningen en een omvangrijke marketingondersteuning.

Ja, ik wil profiteren!