FINANCIEEL STERK stabiele, gecertificeerde kwaliteit en individuele oplossingen


Met Hanwha Q CELLS heeft u een toekomstzekere en financieel sterke partner aan uw zijde. Ons bedrijf maakt deel uit van de Hanwha Group, één van de top 10 concerns van Zuid-Korea. Met dit veilige fundament en onze technologische innovatiekracht bieden we u en uw klant stabiliteit, gecertificeerde kwaliteit en individuele oplossingen van afzonderlijke zonnepaneel tot en met systeemoplossing.


EERSTE KEUZE VOOR ELKE KLANT

Het technologisch leiderschap van Hanwha Q CELLS in zonnecel- en panel-ontwikkeling is tot buiten de branche bekend. Al onze zonnepanelen dragen het certificaat "Quality Tested" van de VDE.

Bij Q CELLS krijgt u voor uw klanten kwaliteitsvolle zonnepanelen, die zich kenmerken door een uitstekende zwaklichtverhouding, een perfecte temperatuurverhouding en hoge prestatieklassen. Voor deze eigenschappen werd onze Q.PRO-G2 bij de PHOTON opbrengsttest in 2013 en 2014 verkozen tot de beste polykristallijne zonnepanelen.


VERTROUW DAAROM OP DE TECHNOLOGIE VAN Q CELLS

Hanwha Q CELLS is met een afzet van 540 MW in de eerste helft van het jaar in 2014 de grootste Europese fv aanbieder en behoort dus tot de topmerken voor zonnepanelen. Dat bevestigt en huldigt ook het Institut EuPD Research met het label ''TOP Brand PV Modules Europe" in 2016, 2017 en 2018 voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië. Met Q CELLS heeft u een sterk merk aan uw zijde.

MEER PRIJZEN EN TESTSQ.PARTNER Meer service. Meer succes.

U wilt profiteren van het Q CELLS-netwerk? U bent overtuigd van onze producten en wilt dat ook graag uitdragen? U zou graag marketingondersteuning willen en ook kunnen profiteren van aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities? Kies dan voor een partnerschap met Q CELLS en wordt onze Q.PARTNER.

 • Professionele verkoopdocumentatie uit onze marketingshop
 • Individuele marketing - en verkoopondersteuning
 • Innovatief Lead Management
 • Snelle en directe productaanvraag in de Q.SHOP
 • Aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities
 • Individuele product- en verkoopscholingen

OVERTUIG UZELF!


OMDAT U VOOR ONS BELANGRIJK BENT

 • Leads genereren & beheren
 • Omvangrijke marketing- en verkoopondersteuning
 • Marketingshop
 • Trainingen voor professionals
 • Q.SHOP
 • Individuele inkoopcondities 

ZO WORDT U Q.PARTNER

U wilt profiteren van het Q CELLS netwerk? U bent overtuigd van onze producten en wilt dat ook graag uitdragen? U zou graag marketingondersteuning willen en ook kunnen profiteren van aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities?

Nu Q.PARTNER wordenOCS System GmbH & Co. KG, Dessau

Q.PARTNER: Olaf Cwienk (zaakvoerder):

"Als vakbedrijf voor zonnesystemen is het voor ons belangrijk om tevreden klanten te hebben. Dat bereiken we door zeer goed werk te verrichten en door betrouwbare, hoogwaardige producten van Hanwha Q CELLS.“


PREMIUM PRODUCTEN VOOR INSTALLATEURS

Veel opbrengst ook bij weinig zonlicht of op hete dagen: Q CELLS zonnemodules behalen steeds een optimale prestatie.

NAAR HET PRODUCTOVERZICHT

GRATIS EN EENVOUDIG MEER ONTDEKKEN

Snel, compact en ongecompliceerd. Graag geven we u uitvoerig informatie over al onze producten.

BROCHURES EN GEGEVENSBLADEN DOWNLOADEN

ENGINEERED IN GERMANY

We ontwikkelen toptechnologieën, die van onze producten topklasse maken: voor hoge opbrengsten en alom tevreden klanten.

CERTIFICATEN & ONDERSCHEIDINGEN

NIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE