MET Q CELLS NAAR SUCCES WIJ BIEDEN TOPKWALITEIT VOOR U EN UW KLANTEN

We willen uw verwachtingen als installateur en die van uw klanten overtreffen. Haal voordeel uit onze sterktes:

 • Toegang tot het Q.PARTNER-portaal en de marketingmaterialen
 • Aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities
 • Aanvragen van onze zonnecalculator en nog veel meer.

 

 

Ontdek meer


Wij zijn pas tevreden als we uw verwachtingen als installateur en die van uw klanten overtreffen. Daarom stellen we aan onze zonnepanelen de hardste kwaliteitseisen en zijn technologisch steeds een stap vooruit. Voor meetbaar hogere opbrengsten verrichten we dag na dag onderzoek en hebben we de strengste testcriteria van de branche ontwikkeld. Dat wil zeggen dat uw klanten met onze zonnepanelen meer krijgen voor hun geld.

VRAAG NU INFORMATIE

 • Marktleiderschap: Hanwha Q CELLS is één van de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van zonnecellen, zonnepanelen en solar systemen. In 2014 kende het Institut EuPD Research ons het label ''TOP Brand PV Modules Europe 2014" toe voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië. Dit benadrukt ons marktleiderschap.
 • Technologie- en kwaliteitsleiderschap: Het technologisch leiderschap van Hanwha Q CELLS in zonnecel- en paneel-ontwikkeling is tot buiten de branche bekend. Onze zonnepanelen dragen het certificaat "Quality Tested" van de VDE. Onze Q.PRO-G2 paneel werd door het vaktijdschrift Photon in haar test in 2013 en 2014 verkozen tot de beste polykristallijne zonnepaneel. Gebruik voor uw solar installatie premium producten van Q CELLS.
 • Financiële sterkte: Duitse kwaliteit en Koreaanse financiële sterkte: Hanwha Q CELLS maakt deel uit van de globaal opgestelde Hanwha Group. Met deze alliantie zijn we technologisch en financieel uitstekend uitgerust voor de toekomst. Een sterke partner aan uw zijde.


Q.PARTNER Meer service. Meer succes.

U wilt profiteren van het Q CELLS-netwerk? U bent overtuigd van onze producten en wilt dat ook graag uitdragen? U zou graag marketingondersteuning willen en ook kunnen profiteren van aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities? Kies dan voor een partnerschap met Q CELLS en wordt onze Q.PARTNER.

 • Professionele verkoopdocumentatie uit onze marketingshop
 • Individuele marketing - en verkoopondersteuning
 • Innovatief Lead Management
 • Snelle en directe productaanvraag in de Q.SHOP
 • Aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities
 • Individuele product- en verkoopscholingen

OVERTUIG UZELF!
 


PRODUCTEN VOOR ELKE KLANT VAN HUISEIGENAAR TOT ZONNE-INVESTOR

VOOR BEWONERS VAN EEN EIGEN HUIS

Dat kan tellen!

Als zonne-oplossing op maat of als praktisch Q.HOME zonnesysteem, met de aanbiedingen van Q CELLS maakt u steeds een uitstekende keuze. Hanwha Q CELLS bundelt hoogwaardige componenten in verschillende maten en uitvoeringsvarianten. Of u combineert de componenten geheel individueel zodat u als installateur aan de behoefte van uw klant bewust kunt voldoen.

Q.HOME - Oplossingen voor installateurs

Voor bedrijven

Steeds meer bedrijven gebruiken in tijden van stijgende stroomprijzen solar systemen. Met Hanwha Q CELLS kunt u voor elk dak van een bedrijf een solar oplossing op maat aanbieden. Het doel: Optimale opbrengsten voor een maximaal rendement en een efficiënte daling van de stroomkosten voor uw commerciële afnemers.

Q CELLS referenties voor bedrijven

Voor investeerders

Zonne-energiecentrales met vrije oppervlakken behoren tot de meest betrouwbare en duurzame investeringen in de energiebranche. Steeds meer investeerders erkennen het potentieel en gebruiken zonnestroom. Met de gecertificeerde producten van Q CELLS biedt u uw klanten betrouwbare en prestatiesterke zonnepanelen.

Q CELLS referenties voor investeerders


ECONOMISCH = ECOLOGISCH 3 sterke partners


"Met de Duitse partner Hanwha Q CELLS zijn we in staat om een solide planning te realiseren en op lange termijn het succes voor uw klant te verzekeren. Korte communicatiewegen en praktijkgerichte oplossingen staan bij ons centraal. De installatie werd aan de verbruiken van de klant aangepast en ontworpen."

Heer Grüter van de Prisma Neue Energie

Installatiedetails:

Totaal capaciteit:46,3 kWp
Opbrengst:39.000 kWh per jaar
Eigen verbruik:27.000 kWh van de met de fv-installatie geproduceerde stroom
CO2-besparing: 23 ton
Bouwtijd:2 dagen zonder storing van de productie
Stroomproductiekosten: < 0,10 Euro 

TOPPRODUCTEN VOOR UW KLANTEN

Veel opbrengst ook bij weinig zonlicht of op hete dagen: Q CELLS zonnepanelen behoren tot de meest prestatiesterke en opbrengstrijke panelen op de markt wereldwijd.

NAAR HET PRODUCTOVERZICHT

BROCHURES EN GEGEVENSBLADEN

Compact en ongecompliceerd. Informeer u in alle rust over onze producten.

NAAR HET DOWNLOADBEREIK

INSTALLATIE REGISTREREN

Uw klanten hebben gekozen voor een zonne-installatie van Q CELLS? Registreer u bij ons.

NAAR HET ONLINE FORMULIER

Nu Q.PARTNER worden!

Profiteer als Q.PARTNER van aantrekkelijke dienstverleningen en een omvangrijke marketingondersteuning.

Ja, ik wil profiteren!