INVESTEER IN EEN ZONNE-ENERGIECENTRALE UW KWALITEITSPARTNER VOOR TURNKEY-OPLOSSINGEN


DUURZAAM INVESTEREN: ZONNE-ENERGIECENTRALES BOUW OP EUROPA'S GROOTSTE AANBIEDERS

De structuurverandering in de energievoorziening is volop aan de gang en de fotovoltaïek neemt een toonaangevende rol in de toekomstige energiemix in. De stroomproductie door zonne-energiecentrales is efficiënter dan ooit tevoren. Zonne-energiecentrales van Q CELLS zijn een duurzaam investering met op lange termijn een hoge opbrengstzekerheid, geringe onderhoudskosten en snelle bouwtijden.


LONG TERM YIELD

De Q.PRO-G2 235 was de beste polykristallijne zonnepaneel in de PHOTON opbrengstmeting in 2013 en garandeert op lange termijn zekere opbrengsten. Getest werden 151 verschillende fv-panelen van 119 fabrikanten.

BANKABILITY

Hanwha Q CELLS is als deel van de Hanwha Group, één van de 10 grootste concerns in Zuid-Korea, uw vermogende partner.

RELIABILITY

Zonneparken met een totaal vermogen van 445 MW worden door Hanwha Q CELLS (en de voorgaande vennootschap Q-Cells SE) gecontroleerd en onderhouden (Operation & Maintenance).


RETURN ON INVESTMENT

De modulaire Q.MEGA cascadebouwwijze maakt extreem korte bouwtijden mogelijk. Zo kon een 91 MW zonne-energiecentrale in Brandenburg (Duitsland) door Hanwha Q CELLS in slechts 12 weken volledig worden opgericht.

BALANCE OF SYSTEM

Door onze hoge standaardiseringsgraad bij het realiseren van zonne-energiecentrales konden we de Balance-of-System-kosten sinds 2008 met indrukwekkend 50% reduceren.

HIGH PERFORMANCE

19,5% rendement bereiken de polykristallijne cellen met de Q.ANTUM-technologie van Q CELLS – De hoogste prestaties voor uw investering.


ONE-STOP SHOPPING VOOR UW INVESTERING

Hanwha Q CELLS biedt u alle ontwikkelings- en projecteringswerken uit één hand: van planning en projectdesign tot bouwproces en netaansluiting tot onderhoud en verzorging van volledige zonne-energiecentrales. Op vraag nemen we als algemene ondernemer (EPC-contractor) alle beslissende stappen van het projectmanagement voor u over en staan u bij projectering, componentenkeuze en financiering als ervaren partner bij.


DE WEG NAAR UW ZONNE-ENERGIECENTRALE Samen met Hanwha Q CELLS

We plannen voor u alle technische en economische projectdetails en bepalen de logistieke, alsook tijdelijke processen – individueel en persoonlijk. Daarna installeren we uw zonne-energiecentrale met de Q.MEGA standaardblokken van Hanwha Q CELLS, alsook geselecteerde premium componenten van gerenommeerde fabrikanten tot de sleutelklare installatie, de netaansluiting en een winstgevende werking incl. monitoring en onderhoud. Hanwha Q CELLS biedt als unieke systeemfabrikant zonne-energiecentrales met het "Quality Tested"-label van de VDE (Verband der Elektrotechnik Elektronik Informationstechnik e.V.) aan. Het waarschijnlijk hardste kwaliteitsprogramma van de zonnebranche.

Voor de maximale opbrengstzekerheid van uw project nemen we op vraag ook de volledige begeleiding en het onderhoud van de zonne-energiecentrale over. Kies uit drie naar behoefte vervaardigde servicepakketten voor "Operation & Maintenance"-diensten van Hanwha Q CELLS.Brandenburg-Briest

Eén van de grootste zonne-energiecentrales ter wereld – gebouwd in slechts 12 weken.

ONTDEK HIER MEER OVER HET PROJECT

Stowbridge

Een 24,3 MWp-zonnepark in Groot-Brittannië met Q.PRO-G3 zonnepanelen van Q CELLS.

ONTDEK HIER MEER OVER HET PROJECT

Finsterwalde

Een zonne-energiecentralecluster met 83 MWp prestatie in het zuidelijk Brandenburg.

ONTDEK HIER MEER OVER HET PROJECT


Engineered in Germany

We ontwikkelen toptechnologieën, die van onze producten topklasse maken: voor hoge opbrengsten en alom tevreden klanten.

CERTIFICATEN & ONDERSCHEIDINGEN

GRATIS EN EENVOUDIG MEER ONTDEKKEN

Snel, compact en ongecompliceerd. Graag geven we u uitvoerig informatie over al onze producten.

BROCHURES EN GEGEVENSBLADEN DOWNLOADEN

VRAAG HET ONS RECHTSTREEKS

U hebt meer informatie nodig?

NEEM DAN RECHTSTREEKS MET ONS CONTACT OP

NIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE