ZONNE-ENERGIE RENDEERT ZET IN OP DE KRACHT VAN DE ZON


DAAROM OMSCHAKELEN NAAR ZONNE-ENERGIE

Onze energiebehoefte stijgt voortdurend. Tegelijk krimpen de fossiele energiereserves zoals olie en kolen. Het gevolg is een drastische stijging van de stroomprijzen. Zet in op duurzame energie, die betrouwbaar, milieuvriendelijk en prijsvoordelig uw energietoevoer voor de toekomst verzekert: de zon.

Ze stuurt elke dag van op een afstand van 150 miljoen kilometer energie gratis naar uw thuis. Vang ze op met de zonnepanelen van Q CELLS.

Met een eigen zonne-installatie van Q CELLS verlaagt u uw stroomkosten, verzekert u op lange termijn de energietoevoer voor uw gezin en beschermt u duurzaam het milieu – energetische sanering als uw weg naar zuivere en betaalbare stroom.

Vraag nu advies

  • Stroomkosten verlagen …want elk kilowattuur, dat u zelf met zonne-energie produceert verzekert u de inleververgoeding en verlaagt bij eigen verbruik merkbaar uw stroomfactuur.
  • Duurzaamheid ...want met een eigen zonne-installatie wint u zuivere stroom: U bespaart CO2 en verlaagt de ontwikkeling van fijnstof en roet. Als zonne-energieproducent produceert u duurzame energie, beschermt u het milieu, bespaart u hulpbronnen en verzekert u de toekomst voor u en uw kinderen.

  • Rentabiliteit … want de kosten voor energie-efficiënt bouwen zijn aanzienlijk. U verlaagt uw stroomfactuur door eigen verbruik van de zelf geproduceerde stroom en geniet van de mogelijkheden van het salderen.

  • Onafhankelijkheid … want zonne-energie is er onbeperkt en gratis voor iedereen. Dat wil zeggen: Terwijl de stroomprijs verder stijgt, werkt uw zonne-installatie steeds tegen dezelfde kosten en produceert duurzame energie.

Engineered in Germany

Intensief onderzoek, omvangrijk geteste materialen en één van de strengste kwaliteitseisen van de branche garanderen u een veilige werking van uw zonne-installatie en hoge opbrengsten bij elk weer.

Bekijk het zelf

PLANNING & REALISATIE

Vertrouw op onze jarenlange ervaring en ons ruim netwerk van Q CELLS partners. Met onze partners brengen we uw zonne-installatie veilig op uw dak en houden bouwtijd en kosten laag.

BIJ ONS EEN PARTNER IN UW BUURT OPVRAGEN

Zekerheid & Duurzaamheid

Strenge testcriteria en innovatieve technologieën zoals hot-spot protect en de Q CELLS Anti PID Technology garanderen een storingsvrije werking en op lange termijn betrouwbare stroomopbrengsten met Q CELLS panelen.

WE HEBBEN DE STRENGSTE TESTCRITERIA VAN DE BRANCHE

Intelligent Design

Q CELLS zonnepanelen zien er niet alleen goed uit. De panelen zijn zo geoptimaliseerd dat ze op lange termijn zeer hoge rendementen, stabiliteit en zekerheid garanderen. En dat met een laag gewicht.

OP DE DETAILS KOMT HET AANNIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE

INSTALLATIE REGISTREREN

U hebt reeds een Q CELLS zonne-installatie? Registreer deze nu.

ONTDEK MEER

UW WEG NAAR DE EIGEN ZONNE-INSTALLATIE

Zo wordt u energiekostenbespaarder.

LANGS HIER...

CONTACT

Schrijf ons of neem telefonisch contact op. We kijken ernaar uit.

WE ZIJN ER GRAAG VOOR U