IN 4 STAPPEN NAAR DE ZONNE-INSTALLATIE VOOR EEN ONAFHANKELIJKE EN RENDABELE STROOMTOEVOER


1. Potentiaalanalyse & advies

Stuur ons gewoon een contactaanvraag. Een medewerker van Q CELLS zal weldra voor een persoonlijk gesprek met u contact opnemen. Hij analyseert uw stroomprofiel en registreert uw behoeften, alsook de bouwomstandigheden. Op deze basis stelt hij een aanbod op voor een fotovoltaïsche installatie op maat, waardoor u onafhankelijk wordt van stijgende stroomprijzen. Bovendien informeert hij u graag over de mogelijkheden van de zonne-leasing. Zo kunt u heel eenvoudig – ook geheel zonder eigen kapitaal en startinvestering – uw eigen zonne-installatie voor uw industriegebouw financieren en starten met het blijvend besparen van stroomkosten.


2. Orderverdeling & planning

Hanwha Q CELLS is uw contractpartner. We plannen en installeren met onze lokale partners een fotovoltaïsche installatie voor uw eigen firma.

NU GESPREKSDATUM OVEREENKOMEN


3. INSTALLATIE & INBEDRIJFSTELLING

De installatie van de zonne-installatie betekent voor u geen meerkost en kan heel eenvoudig worden ingepland in uw dagelijkse activiteiten. De profs van Q CELLS begeleiden u daarbij veilig door het volledige project. De realisering vindt deskundig en volgens de afspraak plaats.


4. Service & Support

Terwijl u zich bezighoudt met uw kernactiviteit, houden wij ons bezig met de vlotte werking van uw fv-installatie. Met onze instandhoudings- en onderhoudsdienst verzekert u zich de komende decennia betrouwbaar van zeer hoge stroomopbrengsten en onafhankelijke stroomtoevoer, alsook van een stijgende rendabiliteit van uw installatie. Bijkomend geniet u van de wettelijk gegarandeerde terugleververgoeding.ENGINEERED IN GERMANY

Met zonnepanelen van Q CELLS oogst u gelijkblijvende hoge stroomopbrengsten ook bij ongunstige lichtverhoudingen.

VERTROUW OP DE TECHNOLOGIE VAN Q CELLS

GRATIS EN EENVOUDIG MEER ONTDEKKEN

Snel, compact en ongecompliceerd. Graag geven we uitvoerig informatie over solar systeemoplossingen voor uw bedrijf.  

HIER BROCHURE DOWNLOADEN

Contact

U wilt van uw dak ook een profitcenter maken? Neem contact met ons op.

WE ZIJN ER GRAAG VOOR U

NIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE