WAAROM ZONNE-OPLOSSINGEN VAN Q CELLS? GEBRUIK EEN ONAFHANKELIJKE ENERGIEBRON


ZET IN OP DE KRACHT VAN DE ZON

Van de jaarlijks meer dan 500 miljard kilowattuur stroom wordt ongeveer twee derde door industriebedrijven voor de productie van goederen en diensten gebruikt. Bij stijgende stroomprijzen is dat een immense kostenfactor. Zet met een solar installatie in op een energiebron, die voor iedereen gratis beschikbaar is: de zon. Vraag advies: We tonen u graag hoe u met solar- systeemoplossingen hoge opbrengsten genereert en de zonne-energie voor uw onderneming winstgevend kunt maken. Bovendien stijgt de rentabiliteit van een zonne-installatie jaar per jaar.

VRAAG NU ADVIES


Q CELLS BIEDT TOPKWALITEIT FINANCIEEL STERK EN VEILIG

Hanwha Q CELLS is met een afzet van 540 MW in de eerste jaarhelft van 2014 de grootste Europese producent van zonnepanelen.

Met Hanwha Q CELLS heeft u een handelspartner aan uw zijde, die aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en techniek voldoet. Bij Hanwha Q CELLS wordt topkwaliteit gecombineerd met de financiële slagkrachtvan de wereldwijd opererende Hanwha Group.

  • Stroomkosten verlagen … want elk kilowattuur, dat u zelf produceert, hoeft u niet duur bij uw energieleverancier in te kopen. U realiseert onafhankelijkheid en verlaagt permanent uw bedrijfskosten.
  • Rentabiliteit … want terwijl de stroomprijzen verder stijgen, werkt uw solar installatie steeds tegen dezelfde kosten. Dat wil zeggen: Met een zonnepanelen-installatie stijgt uw bedrijfskostenbesparing en zodoende uw rendement jaar na jaar.  
  • Waardeverhoging … want een zonne-installatie is een in waarde toenemende investering in uw vastgoed.
  • Meer rendement … want een solar installatie van Q CELLS is een op lange termijn zekere en winstgevende investering voor uw onderneming.
  • Onafhankelijkheid … want energie uit de zon is onbeperkt en gratis voor iedereen. Met hoge opbrengsten uit solar wordt u onafhankelijk van stijgende stroomkosten.
        
  • Duurzame milieubescherming ... want met een eigen solar-installatie wint u zuivere stroom: Als zonnestroomproducent beschermt u met uw onderneming duurzaam het milieu en neemt u sociale verantwoordelijkheid op.  Want met een eigen solar-installatie wint u zuivere stroom: Als zonnestroomproducent beschermt u met uw onderneming duurzaam het milieu en neemt u sociale verantwoordelijkheid op.

VERTROUW OP Q CELLS ZONNEPANELEN

Met een afzet van 540 MW in de eerste jaarhelft van 2014 zijn we de grootste Europese Solar producent . Dat bevestigt ook het Instituut EuPD Research met het label ''Top Brand PV Modules Europe" in 2014 en 2015 voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië.


CERTIFICATEN EN AWARDS

U KRIJGT TOPKWALITEIT

Intensief onderzoek, topmaterialen en één van de strengste kwaliteitseisen van de branche garanderen u een veilige werking en hoge opbrengsten bij elk weertype.


GECERTIFICEERDE KWALITEIT VOOR UW ONAFHANKELIJKHEID

Q.ANTUM-Technologie

Zon of wolken: Dankzij de innovatieve Q.ANTUM Technologie behalen Q CELLS zonnepanelen maximale opbrengsten onder reële omstandigheden.

ONTDEK MEER OVER Q.ANTUM

100% GETEST

Geen compromissen: We testen alle producten volgens de VDE "quality tested" voorwaarden, die veel strenger zijn dan de IEC standaard.

NAAR ONZE TESTCRITERIA


ECONOMISCH = ECOLOGISCH 3 STERKE PARTNERS

Prisma Neue Energie staat voor toekomstzekerheid van de bedrijven door calculeerbare stroomkosten.

Heer Mock:
"Ik heb gekozen voor de installatie want een zekere en voordelige energietoevoer maakt ons duidelijk onafhankelijker en concurrerender. Naast de bedrijfskostenbesparing ontlasten we het milieu en verzekeren deze standplaats. Prisma is bekend als solide partner voor snelle realisatie, maar toch ben ik positief verrast."


Installatiedetails:

Totaal vermogen:46,3 kWp
Opbrengst:39000 kWh per jaar
Eigen verbruik:27000 kWh uit de solar-installatie
CO₂-besparing: 23 ton
Bouwtijd:2 dagen zonder storing van de productie
Stroomproductiekosten: < 0,10 euro 

Referenzen

Schone energie door 3100 panelen

Met de grootte van een voetbalveld (7500m²) is het de grootste zonne-installatie van Rotterdam.

Ontdek meer

€ 19.000 besparen per jaar

Wijngoed Barossa Vintners: Met de 90-kWp-fv-installatie met Q CELLS panelen met extreem hoog rendement spaart het wijngoed € 19.000 stroom- en onderhoudskosten per jaar.

Ontdek meer

10 ton CO2-reductie

Davos Congress Center in Zwitserland: de solar installatie produceert voldoende energie om de CO2-uitstoot met 10 ton jaarlijks te reduceren.

Ontdek meer


ENGINEERED IN GERMANY

Met zonnepanelen van Q CELLS oogst u gelijkblijvende hoge stroomopbrengsten ook bij ongunstige lichtverhoudingen.

VERTROUW OP DE TECHNOLOGIE VAN Q CELLS

GRATIS EN EENVOUDIG MEER ONTDEKKEN

Snel, compact en ongecompliceerd. Graag geven we uitvoerig informatie over solar systeemoplossingen voor uw bedrijf.  

HIER BROCHURE DOWNLOADEN

Contact

U wilt van uw dak ook een profitcenter maken? Neem contact met ons op.

WE ZIJN ER GRAAG VOOR U

NIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE