ZONNEPANELEN OPLOSSINGEN VOOR BEDRIJFSEIGENAREN ZO INDIVIDUEEL ALS UW ONDERNEMING


Geniet van zonnestroom. Op basis van uw behoefte en uw bedrijfomstandigheden ontwerpen we voor u een individuele solar systeemoplossing op. Want enkel zo kan uw firmadak - plat of schuin dak - optimale zonnestroomopbrengsten genereren. Maak nu een afspraak!


Zonne-installatie plat dak

Het bidirectioneel systeem voor platte daken Q.FLAT-G4 van Q CELLS ontsluit duidelijk een groter oppervlak voor u dan de standaard systemen met 30°-opstaande montage en zuidelijke afstelling. Want bijzonder in oost-westrichting produceren zonne-installaties een zeer breed en gelijkmatig stroomproductieprofiel – passend bij het verbruiksprofiel van de meeste ondernemingen.

Zonnesysteem schuin dak

Lessenaars- of zadeldak: We zorgen voor een optimale zonnestroomproductie op elk dak met een solar systeem voor uw onderneming. Daarvoor analyseren we het stroomverbruiksprofiel van uw onderneming en ontwerpen de voor u meest efficiënte oplossing zodat ook uw firmadak een profitcentrum wordt.


We staan steeds ter beschikking

We houden ons bezig met uw solar installatie en verzekeren de meeropbrengsten van uw investering: Met onze instandhoudings- en onderhoudsservice zorgen we ervoor dat u op lange termijn en effectief zonnestroom produceert en uw zonnedakconstructie een waar succes wordt en blijft.

Bedrijf

Richt uw aandacht op uw kernactiviteit. Wij houden ons bezig met de probleemloze werking van uw Q CELLS zonne-installatie.

Controle

Wij controleren continu de opbrengstgegevens van uw zonne-installatie – voor een maximale prestatie voor elke periode.

Onderhoud

Met een regelmatige inspectie en reiniging zorgen we ervoor dat uw installatie ook na decennia effectief zonnestroom produceert en hoge opbrengsten rendeert.


Topservice voor topbedrijven

Onafhankelijk ervan uit welke branche of uit welke industrie u komt: Bij ons vindt u de service, die aan uw noden voldoet. We geven u graag advies.

Nu gespreksdatum maken


Dat zeggen onze klanten

Sinds de stichting van het merk Q CELLS in 1999 doen we actief mee aan het ontwikkelen van de solar. Want alleen technisch innovatieve en hoogwaardige zonne-installaties verzekeren ondernemingen op lange termijn hoge rendementen. Wereldwijd helpen solar systeemoplossingen van Q CELLS ondernemingen om zekere opbrengsten met zelf geproduceerde zonnestroom binnen te brengen. Word ook voortrekker en produceer uw eigen voordelige en milieuvriendelijke stroom. Lees onze referenties en geniet van de ervaringen van onze klanten.

Referenties lezen


ENGINEERED IN GERMANY

Met zonnepanelen van Q CELLS oogst u gelijkblijvende hoge stroomopbrengsten ook bij ongunstige lichtverhoudingen.

VERTROUW OP DE TECHNOLOGIE VAN Q CELLS

GRATIS EN EENVOUDIG MEER ONTDEKKEN

Snel, compact en ongecompliceerd. Graag geven we uitvoerig informatie over solar systeemoplossingen voor uw bedrijf.  

HIER BROCHURE DOWNLOADEN

Contact

U wilt van uw dak ook een profitcenter maken? Neem contact met ons op.

WE ZIJN ER GRAAG VOOR U

NIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE