OPTIMALE PROJECTREALISERING PLANNINGSZEKER. EFFICIËNT. KOSTENBESPAREND.


MAXIMALE RENDEMENTEN VOOR UW PROJECT WIJ ZIJN UW PARTNER VOOR ZONNE-ENERGIECENTRALES

Met ons hebt u een ervaren partner aan uw zijde, die behoort tot de toonaangevende bedrijven van de internationale zonne-industrie. Onze jarenlange ervaring in de realisatie van grote fv-projecten rendeert voor u: Q.MEGA zonne-energiecentrales van Hanwha Q CELLS leveren u opbrengsten en rendementen, die prognoses overtreffen.

VRAAG NU ADVIES


VOORDELEN VAN ONZE ZONNE-OPLOSSINGEN

LONG TERM YIELD

De Q.PRO-G2 235 was de beste polykristallijne zonnepanelen in de PHOTON opbrengstmeting in 2013 en garandeert op lange termijn zekere opbrengsten. Getest werden 151 verschillende fv-panelen van 119 fabrikanten.

BANKABILITY

Hanwha Q CELLS is als deel van de Hanwha Group, één van de 10 grootste concerns in Zuid-Korea, uw vermogende partner.

RELIABILITY

Voor de volledige controle en het onderhoud van uw zonne-energiecentrale biedt Hanwha Q CELLS als partner drie op elkaar afgestemde "Operation & Maintenance"-servicepakketten aan. Deze servicediensten minimaliseren niet alleen het uitvalrisico en niet-geplande instandhoudingskosten, maar bieden u ook maximale opbrengstzekerheid.


RETURN ON INVESTMENT

De modulaire Q.MEGA cascadebouwwijze maakt extreem korte bouwtijden mogelijk. Zo konden we een 91 MWp zonne-energiecentrale in Brandenburg in slechts 12 weken compleet oprichten.

BALANCE OF SYSTEM

Door onze hoge standaardiseringsgraad bij het realiseren van zonne-energiecentrales konden we de Balance-of-System-kosten sinds 2008 met indrukwekkend 50% reduceren.

HIGH PERFORMANCE

19,5 % rendement bereiken de polykristallijne cellen met de Q.ANTUM-technologie van Q CELLS en 17% rendement hebben onze actuele G3-panelen – De hoogste prestaties voor uw investering.


Waarom Hanwha Q CELLS? ONE-STOP SHOPPING VOOR UW PROJECT

We bieden u alle ontwikkelings- en projecteringswerken uit één hand: van planning en projectdesign tot bouwproces, netaansluiting tot onderhoud en verzorging van volledige zonne-energiecentrales. Op vraag nemen we als algemene ondernemer (EPC-contractor) alle beslissende stappen van het projectmanagement voor u over en staan u bij projectering, componentenkeuze en financiering als ervaren partner in solar systemen bij.


DE WEG NAAR UW ZONNE-ENERGIECENTRALE Samen met Hanhwa Q CELLS als Partner

Samen met u plannen we alle technische en economische projectdetails en bepalen de logistieke, alsook tijdelijke processen – individueel en persoonlijk. Daarna installeren we uw zonne-energiecentrale met de Q.MEGA standaardblokken van Hanwha Q CELLS, alsook geselecteerde premium componenten van gerenommeerde fabrikanten tot de sleutelklare installatie, de netaansluiting en een winstgevende werking incl. monitoring en onderhoud. Voor de maximale opbrengstzekerheid en rendementen van uw project nemen we op vraag ook de volledige begeleiding en het onderhoud van de zonne-energiecentrale over. Kies uit drie naar behoefte vervaardigde servicepakketten voor "Operation & Maintenance"-diensten van Hanwha Q CELLS.


REFERENTIES

Brandenburg-Briest

Eén van de grootste zonne-energiecentrales ter wereld – gebouwd in slechts 12 weken.

ONTDEK HIER MEER OVER HET PROJECT

Stowbridge

Een 24,3 MWp-zonnepark in Groot-Brittannië met Q.PRO-G3 zonnepanelen van Q CELLS.

ONTDEK HIER MEER OVER HET PROJECT

Finsterwalde

Een zonne-energiecentralecluster met 83 MWp prestatie in het zuidelijk Brandenburg.

ONTDEK HIER MEER OVER HET PROJECT


ENGINEERED IN GERMANY

We ontwikkelen toptechnologieën, die van onze producten topklasse maken: voor hoge opbrengsten en alom tevreden klanten.

CERTIFICATEN & ONDERSCHEIDINGEN

GRATIS EN EENVOUDIG MEER ONTDEKKEN

Snel, compact en ongecompliceerd. Graag geven we u uitvoerig informatie over al onze producten.

BROCHURES EN GEGEVENSBLADEN DOWNLOADEN

VRAAG HET ONS RECHTSTREEKS

U heeft meer informatie nodig?

NEEM DAN RECHTSTREEKS MET ONS CONTACT OP

NIEUWSBRIEF

Q CELLS informeert regelmatig over nieuwigheden, afspraken, beurzen en algemene ontwikkelingen.

BLIJF OP DE HOOGTE