Volle kracht tot de kleine opgroeit! Nieuw: 25 jaar productgarantie op de Q.PEAK DUO BLK-G8+ zonnemodule

Ontdek Q.PEAK DUO BLK-G8+

Schone stroom? Vul de zon! Wij zullen u laten zien hoe uw milieuvriendelijke zonne-oplossing eruit ziet.

Mijn zonne-oplossing

Q.FLAT-G5 'S werelds meest innovatieve platte daksysteem

Ontdek meerQ.ANTUM
TECHNOLOGIE

Q.ANTUM combineert de beste eigenschappen van alle bekende zonneceltechnologieën en bereikt zo hoge prestatiewaarden voor lage stroomproductiekosten (LCOE). Dankzij deze innovatieve technologie bereiken Q CELLS zonnepanelen onder reële voorwaarden een maximaal lichtrendement – zelfs bij bewolkte hemel.

Hier ontdeckt u meer over Q.ANTUM


Q.PEAK DUO-G6+

Monokristallijnen zonnepaneel met Q.ANTUM

Meer

Q.PEAK DUO BLK-G6+

Monokristallijnen zonnepaneel met Q.ANTUM

Meer

Q.PEAK DUO BLK-G8+

Monokristallijnen zonnepaneel met Q.ANTUM

MeerQ.PEAK DUO BLK-G8+
Q.ANTUM Zonnepanele

Onze Q.PEAK DUO BLK-zonnepanelen werden ontwikkeld voor gebruik op bijzonder exclusieve gebouwen. We gebruiken zwarte halve cellen en zwart geanodiseerde aluminium frames in combinatie met zwarte rugfolie. Bijzonder dunne aansluitkabels op de zonnecellen zorgen ervoor dat de zonnemodules als een homogeen zwart oppervlak verschijnen. Bovendien worden onze monokristallijne zonnepanelen van de Q.PEAK DUO BLK-familie gekenmerkt door prestatieklassen tot 350 Wp en rendementen tot 19,8 %.

Q.FLAT-G5
Meer dan alleen een systeem voor platte daken

De grote, meestal laagschaduwrijke daken van industriële en commerciële gebouwen zijn de ideale locatie voor een zonne-energiesysteem. Door de zelf geproduceerde elektriciteit te verbruiken, worden uw klanten onafhankelijk van de stijgende elektriciteitsprijzen. De doordachte en functionele systeemoplossing Q.FLAT-G5 biedt alle componenten voor een eenvoudige en soepele installatie van het daksysteem.

Q.HOME⁺ ESS HYB-G2
Zonne-Energiebuffer

Q.HOME⁺ ESS HYB-G2 is onze schaalbare opslagoplossing voor zonne-energiesystemen voor woningen. Het systeem is leverbaar in vijf verschillende formaten om een passende oplossingen te bieden voor elke specifieke situatie. Onze Q.HOME⁺ ESS HYB-G2 zorgt voor een betrouwbare werking op lange termijn en een hoog rendement.
Engineered in Germany

Met uitstekende en gecertificeerde zonnepanelen van de fabrikant voor solar systemen, Q CELLS oogst u hoge stroomopbrengsten ook bij ongunstige lichtverhoudingen.

Ga voor winnaars panelen

Met Bewijs

Producten van Q CELLS staan aan de top van de kwaliteitsconcurrentie. In het bezit van talrijke rendementswereldrecords, prijzen en certificaten.

Wij bepalen de normen