Zonne-energie voor installateurs Van de zonnepaneel tot onderconstructie en opslag. Altijd de moeite waard.


Q.PARTNER WORDEN Meer service. Meer succes.

  • Professionele verkoopdocumentatie uit onze marketingshop
  • Individuele marketing - en verkoopondersteuning
  • Innovatief Lead Management
  • Aantrekkelijke inkoop- en leveringscondities
  • Individuele product- en verkoopscholingen

Referenties Onze trots: systemen van XS tot XXL

Zusmarshausen Duitsland

De familie Hörmann heeft de droom waargemaakt en heeft het 100% energiezuinige huis in Zusmarshausen uitgerust met Qcells-zonnepanelen. - Florian Graschberger, Qcells-verkoopspecialist voor Beieren, legt uit: "Het huis toont aan dat een CO2-vrije energievoorziening op basis van zonne-energie zonder elektriciteitsaansluiting of verdere energievoorziening van buitenaf nu al mogelijk is. Wij zijn blij dat de familie Hörmann voor zonnepanelen van Qcells heeft gekozen."

ToepassingPrivé zonnesysteem op het dak
Geïnstalleerde prestatie20 kW
Voltooiing2019
PanelenQ.PEAK DUO-G5

Dierentuin van Kopenhagen Kopenhagen, Denemarken

De ZOO Kopenhagen wordt groen en zet zich volledig in voor de implementatie van energiebesparende en klimaatbeschermende maatregelen - powered by Qcells. De ZOO in Kopenhagen heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Energiefonds van Pensionskassernes Administration A/S (PKA), SustainSolutions en Solcellekonsulenten A/S (groothandel) om een jaarlijkse energiebesparing van 20% en een besparing van 6 miljoen liter water en een besparing van 170 ton CO2-uitstoot voor de exploitatie van de dierentuin te realiseren. Zonne-energie speelt een belangrijke rol, aangezien de grootste bijdrage aan de energiebesparing voor ZOO Kopenhagen zal worden geleverd door de installatie van fotovoltaïsche systemen op de daken van 12 gebouwen in de dierentuin.

ToepassingC&I zonne-installatie voor op het dak
Geïnstalleerde prestatie273 kWp
VoltooiingJuli 2019
PanelenQ.PEAK DUO BLK-G5 & Q.PEAK DUO-G5

Zonnepanelen Installatie Bitterfeld-Wolfen, Duitsland

De 100 kW installatie op het dak van Brandschutz Nagel GmbH in Bitterfeld-Wolfen bestaat uit 356 Q.PLUS BFR-G4.1 zonnepanelen, elk met 280 Wp en Q.ANTUM Technology. Bij een prestatierendement van 86 % mag een jaarproductie van meer dan 80.000 kWh worden verwacht. Het systeem werd binnen enkele dagen geïnstalleerd door de uiterst ervaren firma Hanwha Qcells Q.PARTNER Röder Solar GmbH uit Halle.

ToepassingZonne-energiecentrale
Geïnstalleerde prestatie28 MWp
Voltooiing2017
PanelenQ.PLUS BFR-G4.1
SysteemQ.FLAT-G4

Qcells STAAT UIT VOOR ZONNE-ENERGIE UIT OVERTUIGING Al meer dan 20 jaar

Als een van de grootste zonne-energiebedrijven ter wereld biedt Qcells het volledige spectrum aan zonne-energieproducten en -toepassingen. We ontwikkelen en leveren alles, van zonnepanelen en zonne-installaties tot en met krachtige zonne-energiecentrales en aanvullende oplossingen voor energievoorziening. Alles uit één hand. Als huiseigenaar bieden wij u alle componenten die u nodig hebt voor onafhankelijke elektriciteitsproductie: zonnepanelen, onderconstructies, elektriciteitsopslag en elektriciteitstarieven. Wij staan als internationaal opererend bedrijf voor partnerschappen en echte vooruitgang. Qcells werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van zonne-technologie: voor een duurzame energievoorziening op een leefbare planeet.

Life & Living

Qcells werd door de nieuwszender ntv als het meest geliefde merk voor zonne-energie bekroond met de consumentenprijs Life & Living

TOP PV

In 2022 kende EuPD Research voor de 9e keer op rij het jaarlijkse "Top Brand-certificaat" voor zonne-technologie aan Qcells toe.


Contact opnemen

Hebt u vragen?

Antwoord krijgen