Q.FLAT-G6 Het flexibele montage­systeem voor platte daken voor zonne­panelen in zuidelijke en oost/west-oriëntatie.

 

Q.FLAT-G6

Het flexibele montagesysteem voor platte daken Q.FLAT-G6 kan zowel in oost-westrichting als in zuidelijke richting worden geïnstalleerd. Het systeem biedt een geoptimaliseerde ballast, korte montagetijd en maximale veiligheid. Een uitgebreid assortiment accessoires en een optimaal draagvlak bieden u talrijke mogelijkheden voor verschillende daken.


 

Q.FLAT-G6

Zuidelijke oriëntatie


 

Q.FLAT-G6

Oost/west-oriëntatie


Met Q.FLAT-G6 in vier eenvoudige stappen naar
een kant-en-klaar zonnesysteem

U wilt alles uit één hand en ervan verzekerd zijn dat de op elkaar afgestemde componenten perfect bij elkaar passen? En u zoekt een partner met een service waarop kunt vertrouwen? Met onze systeemoplossingen zijn wij het juiste partner.

Stap 1

 • Schema voor paneelplaatsing
 • Paneelbedrading
 • Bepaling plaatsingslocatie omvormer
 • Kabelschema
 • Schema voor ballastgewichten

Stap 2

 • Statische berekening van wind- en
 • Sneeuwbelasting
 • Berekening rendabiliteit
 • Stuklijst

Stap 3

 • Qcells levert alle componenten op tijd op de bouwplaats af

Stap 4

 • Installatie van het Q.FLAT‑G5 systeem incl. paneelbedrading en omvormerBelangrijkste feiten

Ballast geoptimaliseerd

De nieuwe Q.FLAT-G6 heeft een laag eigen gewicht en heeft een lage dakbelasting. Verdere optimalisering van de ballast kan worden bereikt door nokkoppelingen en zijafdekkingen. Bovendien kan de geringe ballast op het hoofdbodemprofiel worden bevestigd. Dit garandeert de stabiliteit van het systeem op het dak en dient als extra veiligheid. Ook een groendak en grindbedekking zijn vanaf nu zonder problemen mogelijk.

Korte montagetijd

Q.FLAT-G6 zorgt voor een snelle installatietijd dankzij de eenvoudige kliktechnologie met unieke verbindingen. Het biedt een meetvrije en omkeerbare montage met slechts één gereedschap.

Maximale veiligheid

De Q.FLAT-G6 biedt u bliksemveiligheid en potentiaalvereffening zonder extra inspanning voor al uw projecten. Zoals bij al onze platdaksystemen biedt de doorlopende bodemrail bescherming van het paneel tegen extra belastingen (b.v. rotatie, torsie) op het dak. Dit geeft u onder andere de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende onderhoudsgangen en zo het dak optimaal in te richten. De Europese Technische Goedkeuring (ETA) is reeds aangevraagd.

Uitgebreide accessoires

Q.FLAT-G6 heeft een uitgebreide reeks accessoires, die de planning en installatie van uw project op elk moment vereenvoudigen. Verschillende componenten maken bijvoorbeeld een ideale kabelgeleiding of een optionele valbeveiliging mogelijk. Deze uiteenlopende accessoires staan u in de Qcells Rooftop Planner ter beschikking en wij adviseren u er graag over.

Optimaal steunvlak

Standaard wordt de Q.FLAT-G6 geleverd met een HighTec-bouwbeschermingsmat. Deze mat is ook geschikt is voor bitumen- en foliedaken zonder integratie van weekmakers. Dankzij de hoogwaardige voorgemonteerde bouwbeschermingsmatten is dakafwatering op elk moment mogelijk en biedt het systeem betrouwbare bescherming tegen waterophoping.


Qcells Rooftop Planner Alles in één!

De planningstool van Q CELLS omvat diverse planningsprogramma's en vergemakkelijkt de planning voor Q.PARTNER. Als Q.PARTNER bespaart u tijd en ressources omdat u met één programma alle stappen voor de installatie kunt realiseren.

Word nu Q.PARTNER


Contact opnemen

Hebt u vragen?

Antwoord krijgen