Q.ANTUM DUO Technology Hoge prestaties voor
maximale Opbrengsten


DAT IS WAAROM Q.ANTUM DUO DE BESTE KEUZE IS

LAGERE ELEKTRICITEITSPRODUCTIEKOSTEN (LCOE) EN HOGERE OPBRENGSTEN


Hogere prestatieklassen

Dankzij de Q.ANTUM DUO technologie bieden Qcells zonnemodules tot 18,5 % meer vermogen en dus hogere opbrengsten tegen lagere kosten.

Uitstekend temperatuurgedrag

Zelfs op warme dagen halen Qcells zonnemodules een betrouwbare energieopbrengst, terwijl hun efficiëntie aanzienlijk minder wordt aangetast in vergelijking met standaard zonnemodules.

Betere prestaties bij weinig licht

Hoge opbrengsten bij lage stralingsintensiteit, bv. bij zonsopgang of zonsondergang en wanneer het bewolkt is, maar ook in de herfst en de winter wanneer de zon vlak boven de horizon staat.De voordelen van Q.ANTUM DUO

Qcells cellen stellen nieuwe normen: dankzij de nieuwe Q.ANTUM DUO Technology introduceren Qcells cellen een innovatieve cel-tot-celverbinding die geen tussenruimte tussen de afzonderlijke celrijen vereist. Fotovoltaïsche modules die zijn uitgerust met de Q.ANTUM DUO Technology bieden niet alleen indrukwekkende prestaties onder reële omstandigheden, maar ook uitstekende prestatiegaranties van 86 % na 25 jaar. U krijgt dus altijd meer prestaties tegen lagere kosten.


Opbrengst overdag met Q.ANTUM DUO Z Technology

In principe is slechts één ding van belang: de hoeveelheid elektriciteit die dagelijks door uw fotovoltaïsche installatie wordt geproduceerd en gedurende het jaar wordt opgewekt, alsmede de kosten. Q.ANTUM optimaliseert de innovatieve en kosteneffectieve kristallijne siliciumtechnologie om u de beste prijs-prestatieverhouding te bieden. Het hoge rendement, gecombineerd met geoptimaliseerde rendementen in reële omstandigheden en hoge vermogensklassen, garandeert een winst voor uw bedrijf.

Meer opbrengst met minder zonnemodules

Met de nieuwe Q.ANTUM DUO Technology vult Qcells haar celtechnologie aan met een innovatieve methode van cel interconnectie die geen ruimte in de individuele celrijen vereist om maximale prestaties uit uw zonnesysteem te halen.
Q.ANTUM DUO  verbetert ook de betrouwbaarheid van de module met Qcells Yield Security bestaande uit Anti PID, Anti LID / LeTID alsook Hot-Spot Proctect en TraQTM.Q.ANTUM TECHNOLOGY - CELLULAIRE TECHNOLOGIE MET GEÏNTEGREERDE VERMOGENSREFLECTOR

Q.ANTUM DUO TECHNOLOGY - Q.ANTUM DACHT DOOR HET AANTAL CELLEN TE HALVEREN

Q.ANTUM DUO TECHNOLOGY - NOG MEER PRESTATIES DANKZIJ DE ZERO GAP TECHNOLOGY
Het Q.ANTUM DUO effect Hogere celdichtheid en dus betere prestaties

Door de kleinere afstand tussen de busbars en de extra rails kunnen de prestaties met 2 % worden verhoogd. Meer geleiderails resulteren in een geoptimaliseerde vermogensafgifte en dus minder weerstandsverliezen.
Efficiënt gebruik van de ruimte Meer opbrengst met minder zonnemodules

Minder ruimte tussen de cellen maken meer zonnecellen in het paneel mogelijk,
die op hun beurt meer elektriciteit opwekken en het rendement met 4 % verhogen.
Minder schaduwbreedte Hogere prestaties dankzij ronde draden

Nieuwe ronde draadverbindingen, die smaller zijn dan soldeerlinten, verhogen
interne reflectie en vermindert schaduwvorming tot 75 %.Meer informatie Downloads en producten

Download de productcatalogus

Wilt u meer informatie over Qcells technologie? In onze productcatalogus vindt u gedetailleerde informatie over ons onderzoek, onze producten en onze geschiedenis.

DOWNLOAD PRODUCTCATALOGUS

Q.ANTUM Technology in de praktijk

De zonnemodules van de Q.PEAK DUO serie behoren tot de meest efficiënte en garanderen een maximaal energierendement tegen lage kosten voor de elektriciteitsproductie.

ONTDEK DE Qcells ZONNEMODULES


Contact opnemen

Hebt u vragen?

Antwoord krijgen