Elektriciteit permanent goedkoop Kostenvoordelen voor commerciële klanten

Vertrouw op de kracht van de zon

Van de jaarlijks meer dan 500 miljard kilowattuur stroom wordt ongeveer twee derde door industriebedrijven voor de productie van goederen en diensten gebruikt. Bij stijgende stroomprijzen is dat een immense kostenfactor. Zet met een solar installatie in op een energiebron, die voor iedereen gratis beschikbaar is: de zon. Vraag advies: We tonen u graag hoe u met solar- systeemoplossingen hoge opbrengsten genereert en de zonne-energie voor uw onderneming winstgevend kunt maken. Bovendien stijgt de rentabiliteit van een zonne-installatie jaar per jaar.Zonnepanelen oplossingen voor bedrijfseigenaren Zo individueel als uw onderneming

Met een individuele Qcells-zonne-energieoplossing wordt u onafhankelijker van uw energieleverancier en verzekert u zich op lange termijn van hoge stroomopbrengsten.

Profiteer van uw eigen zonne-installatie en zelf opgewekte groene stroom! Wij creëren een individuele zonne-installatie-oplossing voor uw platte of schuine dak op basis van uw behoeften en uw de omstandigheden van uw bedrijf. Alleen zo kan het dak van uw bedrijf een optimale opbrengst aan zonne-energie genereren.

MAAK EEN AFSPRAAK
In 4 Stappen naar de zonneinstallatie Voor een onafhankelijke en rendable stroomtoevoer


1. Potentiaalanalyse & advies

Stuur ons gewoon een contactaanvraag. Een medewerker van Qcells zal weldra voor een persoonlijk gesprek met u contact opnemen. Hij analyseert uw stroomprofiel en registreert uw behoeften, alsook de bouwomstandigheden. Op deze basis stelt hij een aanbod op voor een fotovoltaïsche installatie op maat, waardoor u onafhankelijk wordt van stijgende stroomprijzen. Bovendien informeert hij u graag over de mogelijkheden van de zonne-leasing. Zo kunt u heel eenvoudig – ook geheel zonder eigen kapitaal en startinvestering – uw eigen zonne-installatie voor uw industriegebouw financieren en starten met het blijvend besparen van stroomkosten.

2. Orderverdeling & planning

Hanwha Qcells is uw contractpartner. We plannen en installeren met onze lokale partners een fotovoltaïsche installatie voor uw eigen firma.

3. Installatie & inbedrijfstelling

De installatie van de zonne-installatie betekent voor u geen meerkost en kan heel eenvoudig worden ingepland in uw dagelijkse activiteiten. De profs van Qcells begeleiden u daarbij veilig door het volledige project. De realisering vindt deskundig en volgens de afspraak plaats.

4. Service & support

Terwijl u zich bezighoudt met uw kernactiviteit, houden wij ons bezig met de vlotte werking van uw pv-installatie. Met onze instandhoudings- en onderhoudsdienst verzekert u zich de komende decennia betrouwbaar van zeer hoge stroomopbrengsten en onafhankelijke stroomtoevoer, alsook van een stijgende rendabiliteit van uw installatie. Bijkomend geniet u van de wettelijk gegarandeerde terugleververgoeding.
Qcells biedt topkwaliteit Financieel sterk en veilig

Met een totale verkoop van 1,7 gigawatt voor 2018 is Hanwha Qcells een van Europa's grootste PV-leveranciers en daarmee een van de topmerken voor zonnepanelen. Met Qcells heeft u een handelspartner aan uw zijde, die aan de hoogste eisen met betrekking tot kwaliteit en techniek voldoet.

  Qcells Zonnepanelen
  Vertrouw op Qcells zonnepanelen

  Met een totale verkoop van 1,7 gigawatt voor 2018 zeijn we een van Europa's grootste PV-leveranciers. Dat bevestigt ook het Instituut EuPD Research met het label ''Top Brand PV Modules Europe" voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië.

  U krijgt topkwaliteit

  Intensief onderzoek, topmaterialen en één van de strengste kwaliteitseisen van de branche garanderen u een veilige werking en hoge opbrengsten bij elk weertype.

  Q.ANTUM Technology

  Zon of wolken: Dankzij de innovatieve Q.ANTUM Technology behalen Qcells zonnepanelen maximale opbrengsten onder reële omstandigheden.
   


  Referenties Onze trots: systemen van XS tot XXL

  Zusmarshausen Duitsland

  De familie Hörmann heeft de droom waargemaakt en heeft het 100% energiezuinige huis in Zusmarshausen uitgerust met Qcells-zonnepanelen. - Florian Graschberger, Qcells-verkoopspecialist voor Beieren, legt uit: "Het huis toont aan dat een CO2-vrije energievoorziening op basis van zonne-energie zonder elektriciteitsaansluiting of verdere energievoorziening van buitenaf nu al mogelijk is. Wij zijn blij dat de familie Hörmann voor zonnepanelen van Qcells heeft gekozen."

  ToepassingPrivé zonnesysteem op het dak
  Geïnstalleerde prestatie20 kW
  Voltooiing2019
  PanelenQ.PEAK DUO-G5

  Dierentuin van Kopenhagen Kopenhagen, Denemarken

  De ZOO Kopenhagen wordt groen en zet zich volledig in voor de implementatie van energiebesparende en klimaatbeschermende maatregelen - powered by Qcells. De ZOO in Kopenhagen heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Energiefonds van Pensionskassernes Administration A/S (PKA), SustainSolutions en Solcellekonsulenten A/S (groothandel) om een jaarlijkse energiebesparing van 20% en een besparing van 6 miljoen liter water en een besparing van 170 ton CO2-uitstoot voor de exploitatie van de dierentuin te realiseren. Zonne-energie speelt een belangrijke rol, aangezien de grootste bijdrage aan de energiebesparing voor ZOO Kopenhagen zal worden geleverd door de installatie van fotovoltaïsche systemen op de daken van 12 gebouwen in de dierentuin.

  ToepassingC&I zonne-installatie voor op het dak
  Geïnstalleerde prestatie273 kWp
  VoltooiingJuli 2019
  PanelenQ.PEAK DUO BLK-G5 & Q.PEAK DUO-G5

  Zonnepanelen Installatie Bitterfeld-Wolfen, Duitsland

  De 100 kW installatie op het dak van Brandschutz Nagel GmbH in Bitterfeld-Wolfen bestaat uit 356 Q.PLUS BFR-G4.1 zonnepanelen, elk met 280 Wp en Q.ANTUM Technology. Bij een prestatierendement van 86 % mag een jaarproductie van meer dan 80.000 kWh worden verwacht. Het systeem werd binnen enkele dagen geïnstalleerd door de uiterst ervaren firma Hanwha Qcells Q.PARTNER Röder Solar GmbH uit Halle.

  ToepassingZonne-energiecentrale
  Geïnstalleerde prestatie28 MWp
  Voltooiing2017
  PanelenQ.PLUS BFR-G4.1
  SysteemQ.FLAT-G4  Daarom moet u overschakelen op zonne-energie Energetische renovatie voor schone, betaalbare stroom

  Verlaag de elektriciteitskosten

  Want elk kilowattuur die u zelf met zonne-energie produceert, garandeert u ofwel de terugleververgoeding of verlaagt uw elektriciteitsrekening merkbaar wanneer u de stroom zelf verbruikt.

  Duurzaamheid

  Want met uw eigen zonne-installatie krijgt u schone stroom: u bespaart CO2 en vermindert de ontwikkeling van fijnstof en roet. Als producent van zonne-energie zorgt u voor duurzame energie, beschermt u het milieu, bespaart u hulpbronnen en stelt u de toekomst voor uzelf en uw kinderen veilig.

  Onafhankelijkheid

  Want zonne-energie is onbeperkt beschikbaar en gratis voor iedereen. Dat betekent: terwijl de elektriciteitsprijzen blijven stijgen, werkt uw zonne-installatie altijd voor dezelfde kosten en produceert hij duurzame energie.

  Meer rendement

  Want een fotovoltaïsche installatie van Qcells is een langdurige, veilige en winstgevende investering voor uw bedrijf.

  Wist u dat?
  3Zonnepanelen
  wekken één kilowattuur elekticiteit op. Dat is de hoeveelheid energie die nodig is om ongeveer
  6.000kratten bier
  van de begane grond naar de eerste verdieping te dragen.
  DENK AAN UW RUG!

  Qcells STAAT UIT VOOR ZONNE-ENERGIE UIT OVERTUIGING Al meer dan 20 jaar

  Als een van de grootste zonne-energiebedrijven ter wereld biedt Qcells het volledige spectrum aan zonne-energieproducten en -toepassingen. We ontwikkelen en leveren alles, van zonnepanelen en zonne-installaties tot en met krachtige zonne-energiecentrales en aanvullende oplossingen voor energievoorziening. Alles uit één hand. Als huiseigenaar bieden wij u alle componenten die u nodig hebt voor onafhankelijke elektriciteitsproductie: zonnepanelen, onderconstructies, elektriciteitsopslag en elektriciteitstarieven. Wij staan als internationaal opererend bedrijf voor partnerschappen en echte vooruitgang. Qcells werkt al meer dan twee decennia wereldwijd aan de toekomst van zonne-technologie: voor een duurzame energievoorziening op een leefbare planeet.

  Life & Living

  Qcells werd door de nieuwszender ntv als het meest geliefde merk voor zonne-energie bekroond met de consumentenprijs Life & Living

  TOP PV

  In 2022 kende EuPD Research voor de 9e keer op rij het jaarlijkse "Top Brand-certificaat" voor zonne-technologie aan Qcells toe.


  Contact opnemen

  Hebt u vragen?

  Antwoord krijgen